• PGE daje dobry zysk na kółeczkach. Autor: ~Investing2000 [178.219.136.*]
    Bardzo przewidywana spółka. Wyszcztrzał z poziomu 6,9-7 zł i później zjazd o ok. 1 procent dziennie. I później znowu wystrzał o 7 procent i przez tydzień znowu lecimy o jeden procent do 7zl.
    Ja zarobiłem nieźle, czekam aż dobiją do ok 7zl, kupię pakiecik i czekam.na wyszczal.
  • Re: PGE daje dobry zysk na kółeczkach. Autor: sarad [88.156.128.*]
    tylko się nie zeszczaj :D
  • Re: PGE daje dobry zysk Autor: ~axa [5.173.95.*]
    gruby mu powiedział ,że jak nie odkupi mu do końca pażdiernika 5 mln sztuk z ceną max 7,50 to go za je to sobie może robić kółka sprzedając i kupując od siebie i tak moich 400 k szt. wał po tej cenie nie dostanie co najmniej 8,50
  • Re: PGE daje dobry zysk Autor: ~ed [79.191.75.*]
    także około 8,50 zeta się ustawiłem.....
  • Re: PGE daje dobry zysk na kółeczkach. Autor: ~Investing2000 [178.219.136.*]
    Zaczynam powoli zakupy. Wg. Mnie jutro i pojutrze może spadać jeszcze aż dobije do około 7zl wtedy dokupię jeszcze więcej i później wystrzał na około 7,50. To już się robi nudne xD fundusze ogrywa ulica, kto to widział:)
  • Re: PGE daje dobry zysk na kółeczkach. Autor: ~strzelec [178.219.136.*]
    Dokładnie kolego, też widzę ten trend. Jak dziś zjedzie do 7 lub niżej to można kupować i czekać do końca tygodnia na kilkuprocentowy wystrzał.
  • Re: PGE daje dobry zysk na kółeczkach. Autor: ~Ooo [89.64.32.*]
    Już nie spadnie bo ja dzisiaj załadowałem a wtedy nigdy nie spada .
  • Re: PGE daje dobry zysk na kółeczkach. Autor: ~axa [94.254.200.*]
    analityk dostał z BOŚ od Taurona to stawia na Tauron

Słabe perspektywy dla PGE. Wydzielenie węgla w 2028 roku?
    Podtrzymujemy negatywne nastawienie do PGE.Naszym zdaniem obecnie PGE nie ma wiele do zaoferowania inwestorom – pisze w rekomendacji datowanej na 24 września Łukasz Prokopiuk, analityk DM BOŚ. Powodem negatywnego nastawienia do spółki wynikają z braku perspektyw dotyczących wydzielenia węgla. Jego zdaniem kluczowe aktywa węglowe PGE mogą być zbyt duże na wczesną likwidację i obecnie nie można ich zastąpić w miksie energetycznym. Samo wydzielenie może nastąpić w 2028 r.
    Publikacja: 02.10.2024 10:33

https://www.parkiet.com/energetyka/art41233561-slabe-perspektywy-dla-pge-wydzielenie-wegla-w-2028-roku

Wydzielenie kopalni i elektrowni z PGE. Parafowano ważne dla pracowników porozumienie
    Opublikowano: wtorek, 1 paź 2024 10:20 Aktualizacja: środa, 2 paź 2024 09:07

https://ddbelchatow.pl/wydarzenia/kopalnia-i-elektrownia/wydzielenie-kopalni-i-elektrowni-z-pge-parafowano-wazne-dla-pracownikow-porozumienie/bnidkYZhINjPBm3mJsKt#google_vignette
[x]
PGE 5,52% 9,02 2025-12-17 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.