Żenada ogólnie ale gościu w taki sposób zarabia więc ten zarobek plus anonimowość na forum daje mu takie poczucie bezwstydności. Tak tutaj piał że będzie po 5 zł , codziennie podwojenie górne widły atak na dwa złote i standardowo nagle zniknął i tyle. Ale gościu ma patent na zarobek.
I chyba o to w giełdzie chodzi prawda...żeby zarabiać... :) sam dzięki niemu zrobiłem ze 2 kółka na Auxilia :) gdyby nie on to bym nawet nie wiedział, że taka społka istnieje :)
No ja kiedyś na covidowej hossie też dzięki niemu zarobiłem na laurenpeso dość sporo a też nie wiedziałem o istnieniu takiej spółki. Szkoda że mu z tą spółka nie wyszło i kurs się kisi i obroty marne. Tutaj nie trafił chociaż jedno kółko można było zrobić jakby się wyskoczyło między 1,8 a 1,9. Teraz pewnie miesiącami będzie maraz i optymistyczne wpisy kpo któremu nie przeszkadza nawet że kurs jest wiecznie na minusie bo on ma swoje notowania.
Ukasz ale tak naprawdę jestem tobie bardzo wdzięczny a już niebawem się o tym przekonasz
Robisz bardzo dobrą robotę
O takich jak ty mówi się pożyteczny i....ta:)
Dzięki
Ok kończę z tobą gadkę ukasz bo już mi potrzebny nie jesteś
Nagoniles leszcza i wystraszes dzięki temu bylem w stanie kupić taniej niż założyłem
Do zobaczenia na 5 PLN
Bez odbioru
Kończę gatke z tobą gościu
Nagoniles swoje myślę że nie jeden się nabrał i mogłem kupić taniej dzięki tobie
Dzięki i bez odbioru przypomnę się wkrótce z moim zacnym pąkiem akcji
Dzięki ukasz jeszcze raz
Amen jest dzisiaj na spółce ale Kpo dalej zadowolony bo to rekin giełdowy i pewnie te akcje odkupuje. I to wszystko dzięki mnie na dodatek bo pisze bzdury które wpływają na kurs. Ale bananowa ta giełda. Normalnie czikita.
Ciężko go jednoznacznie ocenić, na Auxilli zarobiłem na plottwist czy blackrose jest niżej mimo że od 2 tygodni pisał że zaraz bedziemy plakac nad stara cena xD fotovolt też ale tego nie kupilem
raczej traktuje jego polecajki jako ciekawostkę i spółkę wysokiego ryzyka i wpłacam małe kwoty na wszelki wypadek jezeli po analizie spółki mam jakieś nadzieje
takie które w razie czego mogę stracić
no ale ciężko go traktować poważnie nawet jak czasem coś sensownie doradzi