• Obserwator Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    O co chodzi gościowi który wchodzi na forum spółki na którą wcześniej naganiał i po godzinie 4 rano nagania na inną ?
  • Re: Obserwator Autor: ~Vuko_Drakkainen [78.11.73.*]
    chodzi o to, że człowiek chce pomóc innym...jak masz hajs to pakuj się w Examobile i sprzedaj na górce jak on :)
  • Re: Obserwator Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Żenada ogólnie ale gościu w taki sposób zarabia więc ten zarobek plus anonimowość na forum daje mu takie poczucie bezwstydności. Tak tutaj piał że będzie po 5 zł , codziennie podwojenie górne widły atak na dwa złote i standardowo nagle zniknął i tyle. Ale gościu ma patent na zarobek.
  • Re: Obserwator Autor: ~Vuko_Drakkainen [78.11.73.*]
    I chyba o to w giełdzie chodzi prawda...żeby zarabiać... :) sam dzięki niemu zrobiłem ze 2 kółka na Auxilia :) gdyby nie on to bym nawet nie wiedział, że taka społka istnieje :)
    No ja kiedyś na covidowej hossie też dzięki niemu zarobiłem na laurenpeso dość sporo a też nie wiedziałem o istnieniu takiej spółki. Szkoda że mu z tą spółka nie wyszło i kurs się kisi i obroty marne. Tutaj nie trafił chociaż jedno kółko można było zrobić jakby się wyskoczyło między 1,8 a 1,9. Teraz pewnie miesiącami będzie maraz i optymistyczne wpisy kpo któremu nie przeszkadza nawet że kurs jest wiecznie na minusie bo on ma swoje notowania.
  • Re: Obserwator Autor: ~Kpo [5.184.246.*]
    Ukasz i jego wpisy z czapy...
    Bezcenne:)
    Ukasz ale tak naprawdę jestem tobie bardzo wdzięczny a już niebawem się o tym przekonasz
    Robisz bardzo dobrą robotę
    O takich jak ty mówi się pożyteczny i....ta:)
    Dzięki
    Na dodatek myślisz że forum ma jakikolwiek wplyw na kurs. No właśnie takich inwestorów tu trzeba.
    Jeżeli ma jakiś wpływ do dawaj otwórz dzisiaj notowania i kup słynne 5 akcji.
    Ok kończę z tobą gadkę ukasz bo już mi potrzebny nie jesteś
    Nagoniles leszcza i wystraszes dzięki temu bylem w stanie kupić taniej niż założyłem
    Do zobaczenia na 5 PLN
    Bez odbioru
    Kończę gatke z tobą gościu
    Nagoniles swoje myślę że nie jeden się nabrał i mogłem kupić taniej dzięki tobie
    Dzięki i bez odbioru przypomnę się wkrótce z moim zacnym pąkiem akcji
    Dzięki ukasz jeszcze raz
  • Re: Obserwator Autor: ~Ala [91.192.199.*]
    amen
    Amen jest dzisiaj na spółce ale Kpo dalej zadowolony bo to rekin giełdowy i pewnie te akcje odkupuje. I to wszystko dzięki mnie na dodatek bo pisze bzdury które wpływają na kurs. Ale bananowa ta giełda. Normalnie czikita.
  • Re: Obserwator Autor: glonojad [83.8.139.*]
    Ciężko go jednoznacznie ocenić, na Auxilli zarobiłem na plottwist czy blackrose jest niżej mimo że od 2 tygodni pisał że zaraz bedziemy plakac nad stara cena xD fotovolt też ale tego nie kupilem

raczej traktuje jego polecajki jako ciekawostkę i spółkę wysokiego ryzyka i wpłacam małe kwoty na wszelki wypadek jezeli po analizie spółki mam jakieś nadzieje
    takie które w razie czego mogę stracić
    no ale ciężko go traktować poważnie nawet jak czasem coś sensownie doradzi
[x]
BLACKROSE 6,87% 1,25 2025-09-19 14:10:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.