• Technicznie Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Kurs MLS zbliżył się do długoterminowej strefy popytu.....wczoraj ładna świeczka.....powinny być (moim zdaniem - to moja własna opinia, nie rekomendacja) wzrosty do okolic 51 zł.
  • Re: Technicznie Autor: ~Luka [79.188.20.*]
    Dnia 2024-09-26 o godz. 07:46 ~Cudak napisał(a):
    > Kurs MLS zbliżył się do długoterminowej strefy popytu.....wczoraj ładna świeczka.....powinny być (moim zdaniem - to moja własna opinia, nie rekomendacja) wzrosty do okolic 51 zł.

Podzielam opinię choć nie przesadzałbym z zasięgiem wzrostów:) Sporo oscylatorów generuje "kup", średnie w okolicy 41 również. Pożyjemy, zobaczymy
  • Re: Technicznie Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    51 zł to górne ograniczenie konsoli......zerknij pls. na wykres
    Dnia 2024-09-26 o godz. 09:41 ~Cudak napisał(a):
    > 51 zł to górne ograniczenie konsoli......zerknij pls. na wykres

Zgadza się, jednak mówimy o takim scenariuszu przy naprawdę sprzyjających wiatrach;) Brakuje trochę pozytywnych komunikatów ze strony spółki ale jeśli szeroki będzie sprzyjał to cień szansy pewnie jest
    Jeśli nie spełni się nakreślony przeze mnie obraz techniczny, to czeka nas scenariusz przebicia wsparcia z pełnymi konsekwencjami kursowymi......fundamentalnie jest lepiej i nadzieje na lepsze wyniki też są.
    Póki szeroki sprzyja nie powinno być tragedii więc liczę chociaż na odreagowanie po długich spadkach
    No nie wiem, jak z tym "szerokim"....na moje oko Stany blisko końca zwyżki. U nas wtedy będzie panika.....
    Dnia 2024-09-26 o godz. 13:48 ~Cudak napisał(a):
    > No nie wiem, jak z tym "szerokim"....na moje oko Stany blisko końca zwyżki. U nas wtedy będzie panika.....

Na chwilę obecną zwyżki na W20 ostatnio przyspieszyły , a jeśli wierzyć analom to teoretyczny zasięg hossy na S&P to 7300pkt zatem jeszcze spory kawałek;)
    Czytałem te opinie......moim zdaniem: no way.
    Dnia 2024-09-26 o godz. 14:35 ~Cudak napisał(a):
    > Czytałem te opinie......moim zdaniem: no way.

No rzeczywiście pułap wydaję się wysoki ale jednak te opinie są wydawane na jakiejś podstawie. Nie wnikając w szczegóły skupmy się na MLS i zmierzajmy ku górnemu ograniczeniu konsoli;)
    O! I to jest dobre ustalenie....tak trzymać.
  • Re: Technicznie Autor: ~Igor [194.28.85.*]
    W ostatnich pięciu latach ML System zmaga się z pogarszającą się sytuacją finansową. Firma inwestuje w innowacyjne projekty, jednak nie przynoszą one wystarczających zysków. Rosnące zobowiązania finansowe oraz niewystarczające dochody stawiają przyszłość firmy pod znakiem zapytania​... prawda czy falsz?
[x]
MLSYSTEM -2,38% 15,62 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.