Meta właśnie ogłosiła cena za 3S. Jedyne 299 dol. Przy tych cenach moda na VR wróci z dużą siłą na x już prognozują rekordową sprzedaż Googli mety. Green hell VR idzie na 1 mln szt sprzedaży
dokładnie, IVO = PCF, a PCF wie jak ich doić z kasy i wykorzystać za bezcen, już to pokazali na przykłądzie odcięcia z zysków swoich gier, więc nie ma co być naiwnym że oni pozwolą im się skópić bardziej na cooopie do GH niż na "swojej" grze, myślę że coop wyjdzie z tyloma błedami że jeszcze dostaną pozwe za ten badziew :) i tyle zoabaczycie kasy z tego coopa. A co do gier dla PCF to jak widać szłu nie ma, a nawet gdyby to i tak są odcięci z zysków hih, wiec czym tu się podniecać??
Technicznie wygląda to na fale abc jak już wspominałem ... Teraz fala b w dół i wybicie na okolice 2 PLN ... Pytanie jakim cudem ... Tego nie wiem, ale trzymam jak przebije 0.9 PLN to też selluje wszystko powoli ... Powodzenia
Na samym amazon USA w poprzednim miesiącu sprzedało się ponad 100 tys quest 3S. Tak zweryfikuj to jest to napisane. Google dalej nie schodzą z 1 miejsca w sprzedaży. W samej kategorii gier mają 3 miejsce wyprzedzają tylko karty doładowujące. Greenhell VR dziś już 26 miejsce w bestsellerach tygodnia. Czeka nas naprawdę miła niespodzianka
Pewnie tak ale co śmieszne że u nas tylko steam sprawdzają gdzie VR tylko meta rozdaje karty. Ma prawie cały tort samego meta quest 3S w USA przedarli ponad 100 tys w ciągu miesiąca tylko w Amazon usa. A u nas wyznawcy steam.
Nawet się nie spodziewałem że ten coop odniesie taki sukces sprzedażowy ale jeszcze bardziej nie spodziewałem się takiej porażki na kursie akcji. Myślałem że dziś będą drugie górne widły do 10. Tak już po 10 jeste