• Śmieć nie inwestycja Autor: ~Karol [95.160.158.*]
    Rośnie śmieć 2 dni, a spada 3 miesiące. Sprzedałem i nie wracam
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~jcf [188.147.0.*]
    Kupiłem od ciebie, dzięki :)
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~GG [83.8.244.*]
    Ty nie dziękuj . Masz na GPW na krocie lepszych papierów . Tu coś jest ewidentnie nie tak . Spadki bez powodu a może jest jakiś powód oby nie jak 11 bit.
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~Haha [188.146.6.*]
    Co Ty rownasz gamedev do Mirbudu. Jak ktoś nie odrobił lekcji życia to dostał w dupe tam. Na gamedev zawsze sprzedaje się tydzień przed premierą, ZAWSZE
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~jasnowidz [31.0.1.*]
    Ostrzegałem długo wcześniej,że Niagara ciemne wody toczy...oj..oj...ciemność dalej widzę
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~Karol [95.160.158.*]
    Ja mam dość po prostu. Niby takie perspektywy a kurs nurkuje i nurkuje. To nie jest normalne. Coś jest ewidentnie nie tak i nie chce się przekonywać co z papierem w ręku. Powodzenia wszystkim.
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~Nimozja [109.197.172.*]
    Dziwne,bo to samo jest z Erbudem.Duzo umów podpisanych, roboty na Full i ciągle kurs spada.Nie wiem dlaczego budowlanka tak marnie stoi na giełdzie.
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~dr [83.8.244.*]
    Po prostu budowlanka jest teraz wielką niewiadomą . Marże , odpływ pracowników , zastój na mieszkaniach , więcej podmiotów w przetargach , zima na horyzoncie itd. Wzrosty były duże a teraz boczniak i czekanie na impuls . Kto trafi robotę to mu wybije ale tak bez powodu to fajerwerków to już nie będzie. Chyba że spekula dotknie .
  • Re: Śmieć nie inwestycja Autor: ~kezz [93.181.166.*]
    Co ty porównujesz do Erbudu, gdzie mamy od dłuższego czasu względną stagnację w zyskach, podczas gdy Mirbud ciągle r/r znacząco poprawia swoje wyniki.

Dziś na szerokim sporo się działo, więc nie dziwota gdzie płynął kapitał. Póki co spokojnie - papier musi się przemielić, trzeba wytrzepać słabe ręce, wykorekcić i dopiero pójdziemy w górę. Jesteśmy tutaj po mega wzrostach i trzeba wymęczyć stary akcjonariat. Kto mądry to ładnie sobie tutaj kółkuje - radzę korzystać, bo przyjdzie moment gdzie będzie odcięcie i tyle z tego :)
[x]
MIRBUD -0,99% 10,05 2026-05-15 15:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.