Tak w skrócie po każdym dobrym ESPI , dołują kurs małym wolumenem aby niżej odkupić od przestraszonych, tym że kurs spada. Nowi akcjonariusze, się nie bójcie, dokupujcie tu będzie tylko lepiej i będą sie dziać rzeczy jak na Synektiku, a ekipa bereta się zawinie na inną spółkę, ta jak będzie na głównym parkiecie nie będzie miał czego szukać . Powodzenia i czytajcie fakty a nie "buhahaha" bereta.
i tak od 3,30 przez pół roku ten sam bełkot:) buahahaahahha ubaw po pachy:) buahahahahaha tajemnicza sekta próbuje wyrwać wszystkim ten skarb:) buahahahahaha
Ty się przyznaj że tak naprawdę robota bereta jak najbardziej ci odpowiada. Skoro to jest taki przyszłościowy projekt, to jest w twoim interesie – bo możesz kupić więcej i taniej? Dlaczego tak naganiasz na zakupy? Bo zależy ci żeby zejść z haka ?
Nie naganiam i nie zależy, ja nie sprzedam przez najbliższe dwa, trzy lata, ale masz rację, jeśli beret zarabia to jego sprawa, tylko bez sensu opluwa całkiem dobrze rokująca spółkę. Jedynie taki mam do niego zarzut.
Dobra, nie ważne, to co chciałem się dowiedzieć już wiem. To nie spółka jest słaba, tylko wasza ekipa jest sprawna w zbijaniu kursu. No nic, będę zatem skupywać na waszych poziomach dopóki obroty na to pozwalają.
Sprawdźcie wiarygodność inwestora. Możecie przeczytać sobie wątek, sprawdźcie gdzie dzisiaj jest kurs spółki. Na początku października była informacja o rozpoczęcie certyfikacji MDR, teraz na początku stycznia jest informacja że rozpoczynają certyfikacji MDR. To w końcu kiedy ona się rozpoczyna?