Dnia 2024-09-25 o godz. 14:17 ~AntyTroll napisał(a): > Dnia 2024-09-25 o godz. 14:16 ~Waw napisał(a): > > Jeszcze tylko macie 1 sesje -30 i juz nie tracicie czyz to nie zajefajne? > > Po czym wnosisz że koniec spadków ?
Waw wyliczył, że bez 399000 akcji AME, samo NTC jest nic niewarte, a te akcje AME, NTC "puściło" pod stołem po `~22-23PLN, bo wtedy daje to ~`0,60 zł za akcję NTC.
Nie dlatego poprpstu stamtad zaczynal sie wzrost i tam jest 3 letnie wsparcie spojrz na wykres dla mnie zakladajac ze jest titaj AME kurs powinien byc 1.5 tylko z uwagi na ame nie liczac nieruchomosci magazynow energi
Dnia 2024-09-25 o godz. 14:22 ~Waw napisał(a): > Nie dlatego poprpstu stamtad zaczynal sie wzrost i tam jest 3 letnie wsparcie spojrz na wykres dla mnie zakladajac ze jest titaj AME kurs powinien byc 1.5 tylko z uwagi na ame nie liczac nieruchomosci magazynow energi
Jeśli NTC ma nadal udziały to taki spadek dyskontuje spadek AME, powinni zaliczyć min. 35,77, czyli cenę emisyjną.
Ale ntc mialo akcje po 1.44 pokaze wiec zysk z wyceny na poziomue 400 k razy 40 pln czyli 16 mln a teraz wyceba ntc to 12 mln a gdzie nieruchomosci itd??? Dlatgo nie wiem o co tu chodzi
Moim zdaniem to jest jakaś ustawka. Nie wiem kto za tym stoi ale jest to celowe wywołanie paniki. Kurs leciał i leci jak szalony od poniedziałku i to mimo doskonałego debiutu ame. Ktoś tyk steruje i lada dzień może przestawić wajchę w drugą stronę.
Wtedy odbije w okolice 2
Załadowane. Chyba nie kłamałeś chodź tu za wcześnie żeby chwalić. Sporo wziąłem niestety trochę podeszło nie dało się inaczej. Ale nie tylko ja brałem. Wracamy na dwa a potem mozolne wyjście na trzy. Ktoś oponuje? Nie widzę. Od jutra 1000 inwestorów bierze małymi pakietami i spokojnie tam dojdziemy. Kto ze mną?