W pierwszym półroczu 2024 Grupa Compremum osiągnęła ok. 85 mln zł przychodów, 15 mln zł zysku operacyjnego i 9 mln zł zysku netto. Compremum utrzymało rentowność powyżej średniej w sektorze budowlanym (niemal 11% na poziomie zysku netto) pomimo niższych przychodów na realizowanych kontraktach.
Wspaniałe podsumowanie. Czytając pkt. 28 SF można domniemywać, że Compremum nie prowadzi robót budowlanych (co zresztą jest zgodne z prawdą) tylko działalność związaną z prowadzeniem spraw sądowych. Czy da się tym papierowym zyskiem spłacić 100 mln realnych zobowiązań i 50 mln realnych kredytów?
Fajnie się sprzedają te powtarzane bzdury o bankructwie papierowych zyskach i że czekasz na KNF aż prześwietli spółkę ?
Pamiętasz jak pisałeś o tym 3 miesiące temu ?
Bardziej kreatywny byłeś z tym cmentarzem haha
Jakbyś nie pamiętał poczytaj sobie o swoich aferkach:
Dnia 2024-09-28 o godz. 01:31 zakar napisał(a): > Fajnie się sprzedają te powtarzane bzdury o bankructwie papierowych zyskach i że czekasz na KNF aż prześwietli spółkę ? > > Pamiętasz jak pisałeś o tym 3 miesiące temu ? > > Bardziej kreatywny byłeś z tym cmentarzem haha > > Jakbyś nie pamiętał poczytaj sobie o swoich aferkach: > > > > https://bankier.pl/forum/post/66870995
Pamiętam, że jesteś inwestorem umoczonym w Compremum już długo. Przesyłam również dla tych, którzy chcą na szybko zarobić na tej spółce i ku przestrodze. Współczuje obu grupom.
https://www.biznesradar.pl/stopa-zwrotu/CPR
stopa zwrotu z 36 miesięcy -62% stopa zwrotu z 1 miesiąca -10%
Dnia 2024-09-29 o godz. 19:53 zakar napisał(a): > Artur w przeciwieństwie do Ciebie ja wiem ile po ile kupowałem i dlaczego zainwestowałem w Compremum, wiew po co tu jestem. > > > > A Ty po co tu jesteś poza wymyślaniem kolejnych aferek masz coś z tego że tu jesteś od tylu lat ?
Zakar skoro nie pasuje ci argumentacja Artura, to może podałbyś swoją argumentację dlaczego kurs zachowuje się tak tragicznie przez ostatnich parę lat.
Dnia 2024-09-29 o godz. 19:53 zakar napisał(a): > Artur w przeciwieństwie do Ciebie ja wiem ile po ile kupowałem i dlaczego zainwestowałem w Compremum, wiew po co tu jestem. > > > > A Ty po co tu jesteś poza wymyślaniem kolejnych aferek masz coś z tego że tu jesteś od tylu lat ?
Tak naprawdę to jestem tu dla ciebie. Dużo się uczę od takiego inwestora jak ty. Jestem twoim fanem. Twój intelekt dał nawet zapomnieć o szkole Cegielskiego – w końcu po co komu wykształcenie, skoro masz czystą potęgę umysłu do obsługi czajnika.