Przecież jednym remakiem, który przyniesie rozsądną kasę jest HOTD2. Możecie siebie oszukiwać, że NS da miliony, a prawda jest taka, że niewiele skapnie. Rynek głupi nie jest i odpowiednio wycenia spółkę. Zabawne jest jak naganiacie i kurs coraz niżej i niżej xD
Ale kto nagania? Ja dałem komentarz, że gra która wg mnie będzie dobrym tytułem w ogóle nie jest brana pod uwagę w wycenie. Może filmik z FM3 coś zmieni a co wierzę. Na dniach przekonamy się.. ;)
misiu ,jutro wypłata dywidendy 1,63 mln zł , moja wyłata ,,,,,,,, części na wakacje ,reszta na zwiększenie pozycji a kurs ? jakie to ma teraz znaczenie ? jest zeszmacony totalnie ,czyli więcej kupię ,,,,,,,,,,,zdrówka życzę i spokoju
Wiadomo kurs nie ma znaczenia, tutaj jest się po to, żeby trzymać akcje na minusie i klepać się po pleckach ja to dobrze będzie. A i jeszcze, żeby łykać jak pelikan kłamstwa zbysia xD
nie misiaczku drogi ,żeby CZYTAĆ RAPORTY i spokojnie samodzielnie wyciągać wnioski ,zresztą moja kasa ,moja decyzja i moje delikatne podstawianie koszyczka
czyli wzrost przychodów za ostatni rok to fikcja ,1,63 mln zł dywidendy to wirtualne ? /a ja naiwny czekam na dywidendę ?/ FM wyśmiewane ,jednak dało fajnie zarobić ,mamy wrzesień i jutro kaskę na koncie ,też wirtualną ?
i tutaj dotarliśmy chyba do sedna sprawy ,TY chcesz kręcić kółeczka ,dla mnie to fundusz emerytalny z wypłacaną dywidendą ,oczywiście nie taką jak obecnie ,tylko 0,30-0,45 zł i wówczas żadnych sprzedaży ,tylko spokojne bycie rentierem ,dla pocieszenia dla CIEBIE ,przyjdą tutaj wzrosty ,nikt bez przyczyny nie angażuje tyle czasu i kasy ,zeszmacenie wbrew pozorom to bardzo kosztowna zabawa
oczywiście masz rację , kiedyś byłem osamotniony ,teraz nawet malkontenci zaczęli widzieć oczywistą ,oczywistości ,,,,,,,, tylko co to zmienia w mojej sytuacji ? taniej jest ,więcej dobiorę ,kondycja forka jest w raportach ,napisz co tam widzisz i co TOBIE te cyferki mówią ?
Dziękuje za info. Gra widać, że dobra. Na steam negatywne komentarze, bo liczyli na grę multiplayer online. REALLY? Ogółem odbiór pozytywny. Zobaczymy z czasem metacritic na switch.
To jest solidne 6/10 wszedzie. Czemu solidne? Bo gdyby bylo w pixel art to byloby 8/10. Widac to po recenzjach. Drobne problemy gra ma ale malo. Dobrze zrobiona gra. Porownania jej do sor4 czy innych gier niestety nie pomagaja.
w terminie ,teraz jestem /byłem / na rafako ,tutaj byłem ,jestem i pozostanę ,forek wchodzi w najlepsze półrocze w całym swoim dotychczasowym istnieniu ,zobaczymy do ilu zjadą kurs ? i kiedy większe zakupy ?