Haha .. nie mają pinindzy .. akcji nie ma komu sprzedać .. bo nikt nie kupuje haha.. zielonka spłukany .. albo już widzi że umoczył i nie chce dokładać .. haha oze się produkował ale widzi że nikt nie kupuje .. jest pięknie .. wstyd i kompromitacja .. DRAMAT TRWA ..
HAHA PININDZY BRAK .. zielonka już nie wyłoży bo widzi że umoczył kasę .. oze nie nagania na kupno i nie mają komu sprzedać akcji żeby płacić rachunki haha.. jest pięknie DRAMAT TRWA
Dnia 2024-09-25 o godz. 10:12 ~pio77 napisał(a): > HAHA PININDZY BRAK .. zielonka już nie wyłoży bo widzi że umoczył kasę .. oze nie nagania na kupno i nie mają komu sprzedać akcji żeby płacić rachunki haha.. jest pięknie DRAMAT TRWA
POWIEDZ NAM ADASIU CO MA KURS JRHOLDING DO PŁACENIA RACHUNKÓW, WIDZE ZE JESTES CALKOWITE EB
Skończ bo już czytać się tego nie da 10 lat to samo bredzisz i zobaczymy i zobaczymy i zobaczymy i zobaczymy .. zauważyłeś że tu już nikogo nie ma tylko ja .. i pośmiewisko jest .. już zobaczyliśmy i daliśmy. ŚRODKOWY PALEC I DRAMAT TRWA ..
JAK MYŚLICIE ?? JAKIEJ SPÓŁKI AKCJE WYSYPIE ?? SynERGA CZY JRH ??? Haha TAK WAS ZNOWU WYDYMAL .. MOŻE NA SYNERDZE ZLECI DO 10 groszy A NA JRH MOŻE JAK SYPNIE TO 4 złote zobaczymy ??? Haha ale jazda ..
Ale miałem nosa sprzedał SYNERGE .. wszystko co miał .. od początku to było lipne zawsze pytałem ozego czemu wchodzą w jrh zielonka i górski czemu nikt synergi nie bierze skoro ma być tak super .. a no temu że wiedzieli że tego się pozbędą .. bo nie ma terapi
Dnia 2024-09-25 o godz. 14:30 ~antyAdam napisał(a): > adaś zobaczymy czy będziesz ludzi przepraszał jak kurs wzrośnie powyżej 10 zł i więcej .....albo co wtedy wymyślisz
PO 10-12 ZL TO OBEJMOWALI Z NOWEJ EMISJI JANUARY ZIENTARA CZY BEBENEK BEZ PRAWA POBORU DLA INNYCH.ONI WIEDZIELI CO ROBIA.JA CZEKAM NA KURS JRH PO 70-100 ZL I WTEDY ZDECYDUJE CO DALEJ