• Sprzedaż Autor: ~Adam [37.248.220.*]
    Muszą sprzedawać akcje, żeby mieć z czego płacić zobowiązania? Ciekawe.
  • Re: Sprzedaż Autor: ~ISB [109.241.167.*]
    https://www.isbtech.pl/2024/09/jrh-realizuje-strategie-porzadkuje-portfel-i-redukuje-zobowiazania/
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Szeryf [94.254.171.*]
    Haha .. nie mają pinindzy .. akcji nie ma komu sprzedać .. bo nikt nie kupuje haha.. zielonka spłukany .. albo już widzi że umoczył i nie chce dokładać .. haha oze się produkował ale widzi że nikt nie kupuje .. jest pięknie .. wstyd i kompromitacja .. DRAMAT TRWA ..
  • Re: Sprzedaż Autor: ~pio77 [94.254.171.*]
    HAHA PININDZY BRAK .. zielonka już nie wyłoży bo widzi że umoczył kasę .. oze nie nagania na kupno i nie mają komu sprzedać akcji żeby płacić rachunki haha.. jest pięknie DRAMAT TRWA
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Szeryf [94.254.171.*]
    BAJKA NA CAMPUSA TEZ NIE ZADZIAŁAŁA .. TERA PRUBUJA NA ONGENO HAHA.. DRAMAT TRWA NIKT ŚMIECI NIE TYKA ..
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Szeryf [5.173.27.*]
    MOŻE SYNERGE SPRZEDA I BĘDZIE UPADŁOŚĆ .. bo ta spółka nic nie wnosi
  • Re: Sprzedaż Autor: ~oze [83.25.122.*]
    Dnia 2024-09-25 o godz. 10:12 ~pio77 napisał(a):
    > HAHA PININDZY BRAK .. zielonka już nie wyłoży bo widzi że umoczył kasę .. oze nie nagania na kupno i nie mają komu sprzedać akcji żeby płacić rachunki haha.. jest pięknie DRAMAT TRWA

POWIEDZ NAM ADASIU CO MA KURS JRHOLDING DO PŁACENIA RACHUNKÓW, WIDZE ZE JESTES CALKOWITE EB
  • Re: Sprzedaż Autor: ~antyAdam [188.146.28.*]
    adaś zobaczymy czy będziesz ludzi przepraszał jak kurs wzrośnie powyżej 10 zł i więcej .....albo co wtedy wymyślisz
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Szeryf [37.225.56.*]
    Skończ bo już czytać się tego nie da 10 lat to samo bredzisz i zobaczymy i zobaczymy i zobaczymy i zobaczymy .. zauważyłeś że tu już nikogo nie ma tylko ja .. i pośmiewisko jest .. już zobaczyliśmy i daliśmy. ŚRODKOWY PALEC I DRAMAT TRWA ..
    I nawet pinindzy ni ma na zobowiązania hahaha… zgon
    JAK MYŚLICIE ?? JAKIEJ SPÓŁKI AKCJE WYSYPIE ?? SynERGA CZY JRH ??? Haha TAK WAS ZNOWU WYDYMAL .. MOŻE NA SYNERDZE ZLECI DO 10 groszy A NA JRH MOŻE JAK SYPNIE TO 4 złote zobaczymy ??? Haha ale jazda ..
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Szeryf [94.254.234.*]
    Ale miałem nosa sprzedał SYNERGE .. wszystko co miał .. od początku to było lipne zawsze pytałem ozego czemu wchodzą w jrh zielonka i górski czemu nikt synergi nie bierze skoro ma być tak super .. a no temu że wiedzieli że tego się pozbędą .. bo nie ma terapi
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Oze [83.25.55.*]
    Dnia 2024-09-25 o godz. 14:30 ~antyAdam napisał(a):
    > adaś zobaczymy czy będziesz ludzi przepraszał jak kurs wzrośnie powyżej 10 zł i więcej .....albo co wtedy wymyślisz

PO 10-12 ZL TO OBEJMOWALI Z NOWEJ EMISJI JANUARY ZIENTARA CZY BEBENEK BEZ PRAWA POBORU DLA INNYCH.ONI WIEDZIELI CO ROBIA.JA CZEKAM NA KURS JRH PO 70-100 ZL I WTEDY ZDECYDUJE CO DALEJ
[x]
JRH -1,61% 6,10 2025-11-10 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.