• Sygnal SPRZEDAZY na tygodniowym: MA50 od gory przecina MA100 ==> 9.15zl Autor: ~autor [51.148.3.*]
    pomimo tych podbitek to sytuacja techniczna nie taka kolorowa. popyt tez stosunkowo maly przy takim niby odbiciu. to efekt braku wiary u drobnych. wczoraj ktos 3 razy bral do gory i za uszy wyciagal kurs zeby ladnie wygladalo na wykresie. ciekawe na ile starczy mu kapitalu zeby coraz wyzej zabierac akcje od ulicy. widoczne byly tylko te 3 podbitki bo po miedzy nimi nie mielily sie akcje co oznacza ze ulica nie jest zainteresowana kupnem a tylko czeka zeby WYJSC z AKCJI z jak najmniejsza STRATA !!!

Sygnal SPRZEDAZY na tygodniowym: MA50 od gory przecina MA100 ==> 9.15zl

• Re: Sygnal SPRZEDAZY na tygodniowym: MA50 od gory przecina MA100 ==> 9.1 Autor: ~Zibikor [79.139.117.*]
    Zgadzam się sztucznych popyt, który można było zgasić mając zaledwie 20k akcji. Co do ulicy uważam że się mylisz, nikt tu nie chce wyjść przy tych kwotach, nie dokupuje szara masa bo nie ma za co, każdy już siedzi upchany po korek. Widzę na swoim przykładzie czekam na kwoty powyżej 30-40zl aby dobrze zarobić, albo 7-9 aby dobrze uśrednić. Nie interesuje mnie nic po środku. Takich jak ja jest tu wielu. Ratunek dla sds to nowy mocny gracz lub GPW j fundusze inaczej spadamy na minima
  • Re: Sygnal SPRZEDAZY na tygodniowym: MA50 od gory przecina MA100 ==> 9.1 Autor: ~Alicja [188.146.146.*]
    Samo przejście na GPW nic nie daje. Jest wiele spółek które weszły i nic, a nawet spadek. Potrzebne jest info które dużo wniesie, a na razie pewną kwotą można robić ciekawe kółka. Po co czekać na zarobek 100proc, jak można było łatwo zrobić po 15do 20proc. Skup nie robi ulica lecz animator, sternik kursu który ma plan i ma kasę na ten plan, tak jak kupował akcje by zrzucić na stracie, tak teraz ma by podciągać. Oczywiście może też być insider który zna infa, które niebawem się pojawią
  • Info Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Wczoraj się podniecali podbitką, a dziś od rana już mocne -8% :)
  • Re: Info Autor: ~Alicja [188.146.143.*]
    Bardzo dobrze, na tym to polega, teraz będzie znów kółko
  • kierunek z trendem 6 - 8 zł Autor: ~cienkiCYGAN [77.111.245.*]
    - Zbikor - jak ty hodujesz straty uśredniając w dół i takich tu jest wielu to gratuluję, w pewnym momencie puszczą wam zwieracze bo trend jaki jest to każdy widzi. najgorzej będzie jak twoje 7-9 zł nie wytrzyma i np. 4-5 się pojawi. zwieracze ci wytrzyma do 3 jak ty zapakowany jesteś od 35 do 38 ziko ?

- Alicja - tej tupeciary nie trzeba nikomu przedstawiać, banndda cyganów miała ją po godzinie każdy, za full serwis na Monciaku za 30 zł od łba, ze spustem brała 35 ziko żeby 1 akcję kupić, dziś jak w biedrze: codziennie niskie ceny, lata po 12 ziko ale strasznie jest zaorana, przebieg zrobił swoje ?
    Alicja czego się nie dotknie to spie...
    Alicja czy ty będziesz kręcić śmigłem na Monciaku po 5 zł jeżeli kurs do takiego poziomu spadnie ?

- grubyCygan was ustawi do pionu 5 ziko i tam wypoziomuje. ja mu pomogę bo na Miltonie poszło cyganem znakomicie.
  • Re: kierunek z trendem 6 - 8 zł Autor: ~Zibikor [79.139.117.*]
    Mam silne zwieracze i pampersy, jak za 3zl będzie to kupię 3x tyle akcji co mak i będzie git. Nigdy nie wchodzę całym kapitałem na takie właśnie sytuacje.
  • Re: kierunek z trendem 6 - 8 zł Autor: ~Alicja [217.8.191.*]
    Cyganowi puściły zwieracze, hahaha.. Dobrze, ustawią ciebie tu i tam i skończy się jak na discord. Co ? Plan nie wypalił cyganom ? lalala. Również na kasie siedzę i jak spadnie jak przewidział doświadczony to dokupię nawet 20tys akcji bo w spółkę wierzę
[x]
SDSOPTIC 1,27% 4,80 2025-12-12 15:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.