• Panu PKC skończyły sie akcje? Autor: ~Rumun [83.20.220.*]
    Ten uwalacz kursu po PKC na koniec chyba juz odpuścił. Dziś na 1,58 stało grubo ponad 80 k akcji na kupno a on wywalił tylko około 22k. Od miesiąca juz to robi i moim zdaniem to był jego ostatni wybryk. Za cienki jest zeby wystraszyć popyt i widać ze ktoś z większą kasą od niego będzie zasysał
  • Panu PKC skończyły sie akcje? Autor: ~Genio [46.134.116.*]
    Nie ma tej spółce tu ten trik nie przejdzie tu każdy walczy żeby coś takiego wpadło każdy wie do ilu dojdzie poważni gracze skupują będą sprzedawać za rok po cenie 50 zł a nie teraz
  • Re: Panu PKC skończyły sie akcje? Autor: ~Rumun [83.20.220.*]
    tak jak myślałem gość od PKC wystrzelał sie z akcji i dziś nie było zrzutu. Albo mu juz szkoda marnować akcji i poszedł po rozum do głowy. Blokował i tak dość długo. Jak było 1,2 to zrzut zamykał kurs na 0,96 i to miało dla niego sens. Teraz popyt ma siłe. Marna kapitalizacja 8 milionów, aktywa 45 milionów i swietna wizja zysków wywinduje nam kurs na dwie cyfry.
  • Re: Panu PKC skończyły sie akcje? Autor: ~Genio [46.134.116.*]
    On tu dołował to miesiącami strach było brać tu będą zyski ogromne myślę że za kilka dni przebije 2 zł jeszcze mielenie trwa,kiedyś brałem tu tak wysoko o nie miałem strachu a teraz dno totalne kurs pewnie jutro jeszcze spadnie do 1,70 po to by zebrać resztę
[x]
AUXILIA 6,81% 1,49 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.