• Zakładam sklep Autor: ~Andrzej28 [194.42.120.*]
    Witam chce otworzyc sklep interesuja mnie koszty jakie ponosi sie miesiecznie. Bende zatrudniac jednego pracownika sam pracuje w innej firmie
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~korba [83.17.201.*]
    chce założyc sklep second hand z odzierza ekskluzywna,lub z odzierza od producenta obarczona drobnymi wadami.Potrzebuje kontaktów czy ktos moze mi pomóc.
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~Guxio [85.219.193.*]
    Ogłaszam uroczyście że w sieci pojawił się nowy sklep z odzieżą używaną http://superciuszki.com
    Serdecznie polecam ten sklep ponieważ mają tam bardzo niskie ceny oraz świetny towar. Pozdrawiam - Guxio
  • Zakładam sklep Autor: ~sklepy24h.pl [89.78.94.*]
    Jeżeli chcecie założyć profesjonalny sklep internetowy za darmo to zapraszam na stronę www.sklepy24h.pl
    W kilka minut będziecie mieli swój sklep internetowy, naprawdę POLECAM!!!
  • Zakładam sklep Autor: ~dluk [89.78.94.*]
    Jeżeli chcecie założyć profesjonalny sklep internetowy za darmo to zapraszam na stronę www.sklepy24h.pl
    W kilka minut będziecie mieli swój sklep internetowy, naprawdę POLECAM!!!
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~Mika86 [87.248.70.*]
    Witam,
    w najbliższej przyszłości chciałabym założyć własną działalność a mianowicie sklep z markową odzieżą typu H&M. W moim mieście nie ma jeszcze takiego sklepu. Chciałabym się dowiedzieć gdzie muszę się zgłosić aby założyc taką działalność? Skąd mogę uzyskać pieniądze na otworzenie sklepu i jak skontaktować się z dostawcami kiedy będę już miała pozwolenie itp. ? Chciałabym otworzyć ten sklep razem z mężem... czli jakby spółka. Tylko nie wiem jaka by to była spółka?? Jawna czy itp. Proszę o pomoc.
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~Julita Wiśniewska [83.21.166.*]
    Mika86 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    Witam,
    > w najbliższej przyszłości chciałabym założyć
    > własną działalność a mianowicie sklep z markową
    > odzieżą typu H&M. W moim mieście nie ma jeszcze
    > takiego sklepu. Chciałabym się dowiedzieć jak skontaktować się z dostawcami.
    > Proszę o pomoc.
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~magdusia [80.53.109.*]
    Witam:)
    Ostatnio mysle nad wlasnym interesem i wpadlam na pomysl otworzenia sklepu z markowa odzieza i nie tylko H&M.Nie ma u mnie w miescie tego typu sklepu,a napewno wielu ludzi byloby z niego zadowolonych.Nie wiem jednak,czy to takie proste jak sie wydaje.Prosilabym o pomoc w znalezieniu kontaktow,ktore mi to ulatwia.
    dzieki
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~szafire [67.186.108.*]
    magdusia Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Witam:)
    > Ostatnio mysle nad wlasnym interesem i wpadlam na
    > pomysl otworzenia sklepu z markowa odzieza i nie
    > tylko H&M.Nie ma u mnie w miescie tego typu
    > sklepu,a napewno wielu ludzi byloby z niego
    > zadowolonych.Nie wiem jednak,czy to takie proste
    > jak sie wydaje.Prosilabym o pomoc w znalezieniu
    > kontaktow,ktore mi to ulatwia.
    > dzieki
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~vojtex [89.174.127.*]
    Witam,
    ja również myślę o otwarciu sklepu typu;outlet z markową odzieżą
    i proszę o informację czy aby otworzyć taki sklep potrzebne są
    na tego typu odzież jekieś pozwolenia,certyfikaty ?
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~zancia [90.184.244.*]
    zastanawiam sie nad sklepem z bibelotami do domu/cos na styl wszystko po 5 zl/ale nie mam pojecia od czego zaczac,gdzie znalesc dostawce?
  • Re: Zakładam sklep Autor: ~Jacek P [83.23.35.*]
    Witam!

Szukasz pomysłu na działalność gospodarczą? Nie wiesz jak zacząć? Przeraża Cię brak wiedzy na temat podatków, rachunkowości, administracji?

Mogę pomóc w założeniu działalności gospodarczej. Poprowadzę Cię za rękę przez wszystkie procedury i pomogę wystartować. Możesz korzystać z mojej pomocy dopóki się nie usamodzielnisz. Pomogę w sprawach administracyjnych i księgowych.

W dzisiejszym gąszczu przepisów trudno jest się połapać. Sam popełniałem mnóstwo błędów na początku prowadzenia firmy. Dzisiaj po wielu latach prowadzenia własnej działalności mogę doradzać innym. Jeśli ktoś potrzebuje rzetelnej wiedzy, może napisać do mnie.

Na początek muszę wiedzieć jaką działalność mógłbyś prowadzić, w jakim mieście, czy masz już jakiś kapitał, urządzenia, wiedzę?

Swoje usługi świadczę odpłatnie, ale zapewniam Cię, że zainwestowane dzisiaj pieniądze w rzetelną informację pozwolą zaoszczędzić wielu kłopotów w przyszłości.

Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Adres e-mail: helpme@final.net.pl . Strona: www.final.net.pl Telefon kontaktowy: 0609 190 886 Jacek P.