• to forum to kpina Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.118.*]
    próbowałem dzisiaj 5 razy napisać 3 zdania na temat tego, dlaczego trzymam akcje XTB i jestem pewien, że będa dużo więcej warte, a w przypadku krachu, który nastąpi prędzej czy później, będa warte jeszcze więcej
    niestety za każdym razem post był usuwany, mimo że pojawiał sie na stronie

na czyje zlecenie pracuje admin ?
    i dlaczego jest tu tysiąc postów spadzi ??

• Re: to forum to kpina Autor: ~puma [188.147.13.*]
    Niestety tak to działa tutaj, spadzie kąsają jak mogą ale nie są w stanie niczego zmienić ,masz akcje trzymaj je i nie sprzedawaj,zarobią cierpliwi
  • Re: to forum to kpina Autor: ~Dexter [92.67.141.*]
    xtb zarabia zawsze i na wszytkim, taki biznes, poza tym skalowalny i z ekspansją zagraniczną.

myślę że przyszłości będą usługi para bankowe, pożyczki pod zastaw akcji i pożyczanie akcji na krótką sprzedaż w ramach konta
  • Re: to forum to kpina Autor: ~mocarz [77.252.204.*]
    Mam to samo. 90% moich postów się nie pokazuje.
  • Re: to forum to kpina Autor: ~zdegustowany [95.155.102.*]
    Dzwoniłem wczoraj wieczorem i do KNFu, do CBŚ, ABW, SKW, CBA i paru jeszcze innych instytucji które w skrócie mają literę "A" i "B". Wszędzie mnie zbywali. W końcu na Straży Miejskiej mnie wysłuchali i jestem umówiony na dzisiaj, godz. 11.50. Podjadą, bo w dzielnicy ludzie zaczęli przepalać piece i będą sprawdzać dronem kominy, to dyspozytor powiedział mi, że będą na miejscu i nie będę musiał się udawać do nich osobiście. Przekażę co się tu oddupca z tym forum i poproszę o poradę prawną lub nadam bieg sprawie jeżeli przyjmą ode mnie stosowne zawiadomienie. Co i jak załatwiłem z tą bulwersującą sprawą, jak nie zapomnę - poinformuję tu po 17.00. Po sesji, żeby nie było wpływu na kurs.
  • Re: to forum to kpina Autor: ~Dexter [92.67.141.*]
    No proszę mamy tu sygnalistę
[x]
XTB 0,80% 105,54 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.