Według mnie,spółka sama wie,że StarRupture nie ma szans powtórzyć sukcesu Green Hell,dlatego na konferencjach są tacy smutni i wycofani. Tutaj można kupić akcje na rok przed premieą Green Hell2,ale kiedy ona będzie? wasze przypuszczenia,to który rok?
GH2 2030,nie sądze by wyrobili się na 2029 rok.W przyszłym roku wyjdzie Starrupture,ale to będzie wczesny dostęp.Większość ludzi Creepy Jar będzie potem ze 3 lata jeszcze wprowadzać nowe elementy do StarRupture. Dlatego jak ktoś liczy na premiere Green Hell2 w 2028 lub 2029 roku,to może zostać zaskoczony.To samo było z Chimerą vel StarRupture,pisałem 2 lata temu,że gra będzie miała premiere w 2025 bo w 2024 roku nie wyrobią się,większość mnie wtedy tutaj wyśmiewała,to kto miał racje? ja czy oni?
jeśli SR totalnie nie wypali to całkiem mozliwe ze bedzie nawet mniej niz 200 PLN. dochody z GH spadają koszty rosną jaki bedzie musiał byc budżet GH 2 ? na pewno większy niz SR a ten juz pochłonął 25 M PLN , z 10 M jeszcze pewnie pochłonie.
jesli SR bedzie przynosił małych kilka M pln rocznie jak GH w EA , to te 170 PLN na kursie nie powinno dziwić za jakis czas.
obecnie CRJ ma wyniki tylko 2 razy lesze niz Render za 1 pólrocze a tam kapitazlaicja 100 M PLN , jesli GH za jakis czas sie zrówna z Medieval Dynasty w monetyzacji a SR bedzie lipą , no to sami wiecie ..rozumiecie.
Od strony AT to 72% FIBO z tej fali wzrostowej w 2020 wypada na 170 PLN , 61% FIBO na 255 PLN , a 50% Fibo na 345 PLN do 50% sie nieuchronnie kurs zbliża.