Nie ładnie tak agresywnie wywalać papier bo inni wpadli w panikę i teraz jest tego efekt rozumiem że zamieniasz wszystko na AME ale można było to zrobić dyskretniej bez wywołania paniki
Dnia 2024-09-24 o godz. 15:08 ~Waw napisał(a): > Ja nie wywalalem agresywnie i nie wszystko tylko dzis 50 k bo spadlo ame i nic wiecej nie wywalalem
A nie pomyślałeś tęga głowo, że wyrzucając większy pakiet uruchomisz lawinę jak to kolega ujął w wątku. Myślisz, że sam jesteś na giełdzie z dużym pakietem. Nich znajdzie się tylko kilku co się przyłączy tylko z 50 k i mamy to co mamy. Sprawdzając arkusz zleceń do 1 zł było mało zleceń na kupno. A teraz szukasz winnych swojej decyzji.
Ja sue tu boje jednej rzeczy pewnie potwierdzisz to bo jestes tu ze mna dkugo ponad rok pamietasz jak NTC sprzedalo pakiecik AME i nie bylo komunikatu? Bo mieli 45% AME teraz maja 36% wtedy tylko dali info w raporcie kawrtalnym a ten soadek wyglada dziwnie
Dnia 2024-09-24 o godz. 15:18 ~Waw napisał(a): > Ja sue tu boje jednej rzeczy pewnie potwierdzisz to bo jestes tu ze mna dkugo ponad rok pamietasz jak NTC sprzedalo pakiecik AME i nie bylo komunikatu? Bo mieli 45% AME teraz maja 36% wtedy tylko dali info w raporcie kawrtalnym a ten soadek wyglada dziwnie
Niepotrzebnie do tego dorabiasz filozofię, spadło i dyskontuje dalszy spadek AME do min. 45 zł, tyle i aż tyle.
Zreszta popatrz gdyby kurs ntc byl skorelowamy z ame to latwiej byloby podbic ame i upychac ntc prawda?? Przy debiucie ame kurs ntc spadal juz mocno byla 1 pln roznicy miedzy przelicznikiem ntc do ame
Odpowiadajac na T post poprpstu bardziej wierze prof z AGH niz ntc ale nie zarzucam im absolutnie niczego wszystko co robili bylo zgodne z prawem i kierowali sie swoimi interesami zadnego walka nie bylo