• Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Marcin 21 [83.16.38.*]
    Witam.
    Mam proszę o pomoc ludzi którzy wiedzą coś na ten temat.
    1. Jaki wkład trzeba włożyć na założenie i wybudowanie stacji LPG?
    2. Ile trzeba czekać na koncesje?
    3. Ile można na tym zarobić, ile zarabia się na litrze gazu?
    4. Czy można starać się o kredyt, zaczynając od zera?
    5. Jeżeli jestem bezrobotnym czy mam szanse na otrzymanie kredytu na pokrycie całej inwestycji?
    6. Czy jako osoba młoda mająca 21 lat nie będe traktowany inaczej?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~marco [83.28.229.*]
    wkład ok 50 tyś jeżeli masz swoją działke
    na koncesje ok 1 mies,
    na litrze można zarobić od 10 gr do 35 gr zalży od miejscowoćsi bliżej złoża itp
    o kredycie za bardzo niewiem.
    Znam pewnego pana który zakłada stacje w pożądku koleś jak chcesz to podam ci numer napisz mi meila to się więcej wypytasz wiem tyle co z jego rozmów czasem rozmawiamy.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~monikaaa182 [46.113.39.*]
    wITAJ.
    mOGE PROSIC O KONTAKT Z PANEM KTORY ZAKŁADA STACJE LPG..
    MOJ E-MAIL monika_181@o2.pl
    dziekuje
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Zainteresowana [84.10.26.*]
    Cześć Marco, czy mógłbyś podać namiary na siebie.
    Zależy mi na takiej działalnosci, ale nie bardzo wiem od czego tak naprawdę zacząć.
    Z góry dziękuję za pomoc.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~lukasz bilinski [83.31.73.*]
    CHCE KUPIC STACJE AUTO GAZ NIE MA W PROMIENIU 30 KM STACJI AUTO GAZ MAM JUZ STACJE PALIWOWA .SLYSZALEM O WASZEJ FIRMIE ZE MACIE DOBRY GAZ .ALE NIE WIEM JAK SIE DO TEGO ZABRAC.PROSZE O KONTAKT 0510-082-116
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~mariolap [83.30.205.*]
    CHCE OTWORZYĆ NA SWOJEJ DZIAŁCE STACJE AUTO GAZ ,ALE NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~justyna ciak [83.31.62.*]
    ja również jestem zainteresowana kontaktem z firmą zakładającą stację. Jeśli możesz podać mi sprawdzony kontakt, to będę bardzo zobowiązana. z góry dziękuję. Pozdrawiam. Czekam na informację. Justyna.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Sebastian [83.17.32.*]
    Staja LPG teraz sie nie opłaca jest tego od troszke
    w Moim miejsce jest 14 albo 15 z tym ze 5 juz sie zwineło bo było ponad 20
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Gazownik [194.42.120.*]
    Dokladnie mnie tak samo interesują wszelkie informacje i materiały na temat zaczęcia budowy stacji od absolutnego 0;Jesli ktos z szanownych forumowiczów posiada stacje LPG mógłby podzielic się informacjami jak On to zaczynal.Z gory dzieki.POZDRAWIAM

Gazownik
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~życzliwa [83.24.219.*]
    Kto Ci człowieku w dzisiejszych czasach wytłumaczy za friko jak się zakłada stacje . Pewnie jeszcze byś chciał wiedzieć, w którym miejscu i jak się robi przekręty.Jesteś za bardzo łatwowierny!

• Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~życzliwa [83.24.219.*]
    Do Gazownika

Kto Ci człowieku w dzisiejszych czasach wytłumaczy za friko jak się zakłada stacje . Pewnie jeszcze byś chciał wiedzieć, w którym miejscu i jak się robi przekręty.Jesteś za bardzo łatwowierny!

• Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Radar [212.122.209.*]
    Polecam www.lukoil.pl (gaz płynny).Istnieje możliwość podjęcia współpracy w zakresie budowy i funkcjonowania stacji LPG.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~milka [80.55.218.*]
    Witam! interesują mnie wszelkiego rodzaje informacje i materiały na tematem budowy stacji lpg od samego poczatku. chciałabym się dowiedziec jakie potrzebne są dokumenty, pozwolenia i koncesje. Jeżeli ktoś posiada stacje lub orientuje się w informacjach o tej działalności proszę o jakieś wskazówki. z góry dziękuje. Pozdrawiam!
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~stanisław [83.20.35.*]
    Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę budowa stacji LPG i wyskoczy wam wiele firm któe zajmują sie budową stacji od podstaw a nawet podpowiedzą gdzie i jakie dokumenty trzeba złożyć.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Arkadiusz Gabryś [77.112.92.*]
    stanisław Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę budowa stacji LPG
    > i wyskoczy wam wiele firm któe zajmują sie budową
    > stacji od podstaw a nawet podpowiedzą gdzie i
    > jakie dokumenty trzeba złożyć.
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~misiek18 [82.160.184.*]
    Witam wszystkich również mam zamiar założyć stację lpg. czy mogę prosić o jakieś wskazówki od czego zacząć?będę wdzięczny jeśli mi ktoś pomoże
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Krzysiu [87.205.221.*]
    Siemka chcial bym zalożyć stacje LPG i tez niemam pojecia ja sie do tego zabrac i równiz prosze o jakies wskazówki jak sie do tego zabrac zgóry dziekuje....
  • Budowa stacji LPG Autor: ~Arkadiusz Gabryś [77.114.96.*]
    Chciałbym założyć stację LPG. Sęk w tym że nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać. Jakie dokumenty będą mi potrzebne? Ile można zarobić na litrze gazu? No i ile musze włożyć aby taką stacje otworzyć? Proszę o pomoc.....będę wdzięczny email gabrys.arek@o2.pl
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.231.246.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak założyć stacje LPG? Autor: ~Marcin [77.254.154.*]
    Jestem też zainteresowany założeniem stacji LPG. Możesz mi napisać parę słów na ten temat? Czy założyłeś swoją stację? Jak to zrobić? i Jak idzie interes? Bardzo proszę, mój adres: stabuk@vp.pl