Witam.
Mam proszę o pomoc ludzi którzy wiedzą coś na ten temat.
1. Jaki wkład trzeba włożyć na założenie i wybudowanie stacji LPG?
2. Ile trzeba czekać na koncesje?
3. Ile można na tym zarobić, ile zarabia się na litrze gazu?
4. Czy można starać się o kredyt, zaczynając od zera?
5. Jeżeli jestem bezrobotnym czy mam szanse na otrzymanie kredytu na pokrycie całej inwestycji?
6. Czy jako osoba młoda mająca 21 lat nie będe traktowany inaczej?
wkład ok 50 tyś jeżeli masz swoją działke
na koncesje ok 1 mies,
na litrze można zarobić od 10 gr do 35 gr zalży od miejscowoćsi bliżej złoża itp
o kredycie za bardzo niewiem.
Znam pewnego pana który zakłada stacje w pożądku koleś jak chcesz to podam ci numer napisz mi meila to się więcej wypytasz wiem tyle co z jego rozmów czasem rozmawiamy.
Cześć Marco, czy mógłbyś podać namiary na siebie.
Zależy mi na takiej działalnosci, ale nie bardzo wiem od czego tak naprawdę zacząć.
Z góry dziękuję za pomoc.
CHCE KUPIC STACJE AUTO GAZ NIE MA W PROMIENIU 30 KM STACJI AUTO GAZ MAM JUZ STACJE PALIWOWA .SLYSZALEM O WASZEJ FIRMIE ZE MACIE DOBRY GAZ .ALE NIE WIEM JAK SIE DO TEGO ZABRAC.PROSZE O KONTAKT 0510-082-116
ja również jestem zainteresowana kontaktem z firmą zakładającą stację. Jeśli możesz podać mi sprawdzony kontakt, to będę bardzo zobowiązana. z góry dziękuję. Pozdrawiam. Czekam na informację. Justyna.
Dokladnie mnie tak samo interesują wszelkie informacje i materiały na temat zaczęcia budowy stacji od absolutnego 0;Jesli ktos z szanownych forumowiczów posiada stacje LPG mógłby podzielic się informacjami jak On to zaczynal.Z gory dzieki.POZDRAWIAM
Kto Ci człowieku w dzisiejszych czasach wytłumaczy za friko jak się zakłada stacje . Pewnie jeszcze byś chciał wiedzieć, w którym miejscu i jak się robi przekręty.Jesteś za bardzo łatwowierny!
Kto Ci człowieku w dzisiejszych czasach wytłumaczy za friko jak się zakłada stacje . Pewnie jeszcze byś chciał wiedzieć, w którym miejscu i jak się robi przekręty.Jesteś za bardzo łatwowierny!
Witam! interesują mnie wszelkiego rodzaje informacje i materiały na tematem budowy stacji lpg od samego poczatku. chciałabym się dowiedziec jakie potrzebne są dokumenty, pozwolenia i koncesje. Jeżeli ktoś posiada stacje lub orientuje się w informacjach o tej działalności proszę o jakieś wskazówki. z góry dziękuje. Pozdrawiam!
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę budowa stacji LPG i wyskoczy wam wiele firm któe zajmują sie budową stacji od podstaw a nawet podpowiedzą gdzie i jakie dokumenty trzeba złożyć.
stanisław Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę budowa stacji LPG
> i wyskoczy wam wiele firm któe zajmują sie budową
> stacji od podstaw a nawet podpowiedzą gdzie i
> jakie dokumenty trzeba złożyć.
Siemka chcial bym zalożyć stacje LPG i tez niemam pojecia ja sie do tego zabrac i równiz prosze o jakies wskazówki jak sie do tego zabrac zgóry dziekuje....
Chciałbym założyć stację LPG. Sęk w tym że nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać. Jakie dokumenty będą mi potrzebne? Ile można zarobić na litrze gazu? No i ile musze włożyć aby taką stacje otworzyć? Proszę o pomoc.....będę wdzięczny email gabrys.arek@o2.pl
Jestem też zainteresowany założeniem stacji LPG. Możesz mi napisać parę słów na ten temat? Czy założyłeś swoją stację? Jak to zrobić? i Jak idzie interes? Bardzo proszę, mój adres: stabuk@vp.pl