ZOBACZ OZE MYŚLĘ ŻE SAM JESTES W SZOKU HAHA .. takie infa i zero zero zainteresowania Haga na Calc tez chciałeś coś osiągnąć wpadłeś myślałeś ze w dwa dni zrobisz z 50 proc .. kupiłeś .. ivwisisz hehe.. cos jakby przestało ci się układać .. i twoim szefom .. czemu nie rośnie ?? Znasz odpowiedź ??
Pamiętasz te fundy ?? Haha cały czas wchodzą .. ale obroty .. wchodzą po cichu żeby nie wyrwało haha.. masz teraz zaczepkę . Leżysz i kwiczysz .. a co z tą wielką trójca ?? Co taka cisza co już nie działają razem ?? Zielonka załamany chyba coo ?? Tak się dał wrobić .. pieniądze przepadły ..
I COO ?? GdziE TEN CAMPUS ?? NIE MA ESPI .. ZNOWU SOBIE OZE POGRYWASZ Z AKCJONARIUSZAMI ?? .. JAK WIDZISZ TWOJE INFA NIKOGO JUŻ NIE RUSZAJĄ …. ZERO ZAINTERESOWANIA DRAMAT TRWA ZIELONKA ZAŁAMANY .. A COLUMBUS UCIEKA ..
Ostatnie espi to blef .. oni nie potrzebują kasy na spłatę zobowiązań .. tylko w columbusa wchodzę i są bez kasy .. muszą ja zdobyć … tylko wiadomo każdy zaprzeczy ..
Już kasują posty … OZE TO POD CO TU WESZLI ZA 100 baniek. WCZEŚNIEJ GADALES ZE POD TERAPIE NO JUŻ NIE NAJA AKCJI SYNERGI HAHA JRH TO JUŻ INNY ROZDZIAL .. czyżby January ich wypucował haha
Dnia 2024-09-27 o godz. 20:22 ~Szeryf napisał(a): > Już kasują posty … OZE TO POD CO TU WESZLI ZA 100 baniek. WCZEŚNIEJ GADALES ZE POD TERAPIE NO JUŻ NIE NAJA AKCJI SYNERGI HAHA JRH TO JUŻ INNY ROZDZIAL .. czyżby January ich wypucował haha
ADASIU GDZIE SA UDZIALY ONGENO W JRHOLDING CZY SYNERGA, WIDZĘ ZE JESTES CKM
No to ja już czuję jaki tu jest plan ta synerga nigdy nie urosnie za duzo .. całą energię i zyski będą chcieli wpakować w jrh .. synerga będzie w miejscu tak jak do tej pory a jrh być może ruszy
Dnia 2024-09-28 o godz. 16:30 ~Szeryf napisał(a): > No to ja już czuję jaki tu jest plan ta synerga nigdy nie urosnie za duzo .. całą energię i zyski będą chcieli wpakować w jrh .. synerga będzie w miejscu tak jak do tej pory a jrh być może ruszy
NIE MASZ POJECIA I PISZESZ BZDURY.JRHOLDING MA AKCJE ONGENO ,a synerga będzie zarabiać na skanowaniu terapii.ZARABIC WIEC BEDA OBA SPOLKI.JRH JAKO UDZIALOWIEC ONGENO,A SYNERGA DLA JANUAREGO PRZEZ SKALOWANIE
ZAGMATWANE TO WSZYSTKO I MALOCZYTELNE .. KOMBINACJE ALPEJSKIE .. NO WE MNIE TO ZAUFANIA NIE WZBUDZA .. i jak widać nie tylko we mnie .. WOLĘ POZOSTAWIĆ PIENIĄDZE W BEZPIECZNIEJSZYM MIEJSCU .. CLC..
Oze i co jest raport a campusa nie ma .. dlaczego kłamiesz notorycznie .. już taki podły się zrobiłeś … widzisz że tu wszystko padło nie ma ruchu to specjalnie podajesz fałszywe infa .. .. wcześniej tyle się działo tyle pisałeś i co teraz jest gdzie te spółki gdzie przychody ?? Gdzie zarobek ?? Igloo miloo miało być taka produkcja i co się dzieje ?? A synerga ??
i o o chodzi, im wiekszy balgan tym dla nich lepiej, nikt nie wejdzie w ta spolke, zaden fundusz, fundusze przeswietlaja spolki, itp tego nikt nie wezmie o zdrocyh zmyslach
Pewnie dlatego January z tad uciekł i ma swoją SYNERGE .. ale tam musi być już porządek jeśli chce coś znaczyć na rynku .. hyba że tam też jakiś dziwny wałek leci ale myślę że szefowie ongeno nie podpisali by się wtedy pod tym .. tam są doktorzy którzy życie całe poświęcili na tą pracę nie jeden nie dorzyl .. tamta społeczność nie pozwoli sobie na machloje .. novale tam też w sumie cisza nie wiadomo co się dzieje czy jest ta terapia czy dali se spokój ??? Jakby coś było to już by gadali skoro cisza to chyba wszystko padło i wstyd im się przyznać ..
Dnia 2024-09-27 o godz. 19:00 ~Szeryf napisał(a): > Haha sprzedał SYNERGE nie ma żadnej terapi .. pozbył się akcji .. czytali espi ..
OJ ADASIU CZY TY NAPRAWDE JESTES TAKI CKM.TERAPIA TO ONGENO A NIE ZADENA SYNERGA.SYNERGA MA W PRZYSZLOSCI SKANOWANIE TERAPII NA CALYM SWIECIE.PRZY JR4HOLDING POZOSTALO ONGENO.TERAZ ZOBACZ JANUARY ZAPLACIL PRAWIE 54 MILIONY ZL ZA TE SPOLKI O KTORYCH TY MOWILES ZE NIC NIE WNOSZĄ DO JRHOLDING
Zarząd JRH ASI S.A. z siedzibą w Krakowie ("JRH") informuje, iż w konsekwencji wyrażonej w dniu 24 września 2024 r. przez Radę Nadzorczą JRH zgody na sprzedaż akcji spółek portfelowych w celu redukcji zobowiązań JRH (o czym JRH informował raportem nr 42/2024), w dniu 26 września 2024 r. JRH sprzedał akcje spółek portfelowych, tj. Synerga.fund S.A., All in! Games S.A., Oxygen S.A., RRH Group S.A., Berg Holding S.A. w restrukturyzacji, Ice Code Games S.A., Ekipa Holding S.A., ECL S.A., Advertigo S.A. oraz Medcamp S.A. Sprzedaż nastąpiła za łączną kwotę 53 478 982,87 zł, z czego w kwocie 42 224 085,37 zł do Pana Januarego Ciszewskiego, a w kwocie 11 254 897,50 zł do spółki Kużnica Centrum sp. z o.o. - podmiotu powiązanego z Panem Januarym Ciszewskim. Wraz z podpisaniem stosownych umów sprzedaży, również dziś nastąpiło wyksięgowanie tych akcji z rachunku inwestycyjnego JRH. Rozliczenie transakcji nastąpi w drodze potrącenia wzajemnych wierzytelności z tytułu zobowiązań posiadanych przez JRH względem Pana Januarego Ciszewskiego. Ceny sprzedaży akcji wyżej wymienionych spółek zostały ustalone powyżej kursu rynkowego tych spółek na 23 września 2024 r. oraz powyżej wyceny zbywanych pakietów w portfelu JRH na dzień 31 sierpnia 2024 r. Skutek finansowy i majątkowy dzisiejszych transakcji, zostanie odzwierciedlony w kolejnym raporcie okresowym.