• Produkcja torebek papierowych Autor: ~SKEM [83.30.42.*]
    Chciałabym dowiedzieć się czegoś na temat możliwości założenia firmy, która zajmowałaby się produkcją torebek papierowych.
    Jeśli ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie i może coś mi doradzić to bardzo proszę o kontakt. Nadmieniam, że miejscem działalności byłyby okolice Śląska
  • Re: Produkcja torebek papierowych Autor: ~FUMIS [217.99.126.*]
    Temat bardzo ciękawy, zbyt na pewno byś miał w Polsce i zagranicą jednagże musiałbyś kupić nowoczesne a zarazem bardzo drogie maszyny. SAm chciałem taka firmę wybudować, ale kapitał trzeba mieć ogromny.
  • Re: Produkcja torebek papierowych Autor: ~seba [89.107.158.*]
    witam sam tez mysle o takiej firmie jesli ktos ma jakies informacje prosze o kontakt 880454272.mam doswiadczenie w zadruku ale co do samej produkcji to małe. jak ktos ma ochote pogadac to zapraszam seba
  • Re: Produkcja torebek papierowych Autor: ~nikodem [86.7.31.*]
    http://wxnanjiang.en.alibaba.com/product/0/50861089/shopping_bag_bottom_gluing_machine/showimg.html
    Za duzo tu nie ma opisane ale zawsze mozesz wyslac wiadomosc i sie dowiedziec czegos wiecej od producenta.
    Poruszany jest w tym watku temat produkcji i mam kilka pytan:
    1. Czy do produkcji nie zwiazanej z przemyslem spozywczym potrzebna jest wizyta w sanepidzie?
    2. Jak wyglada sprawa z gasnicami i pozwoleniami od strazy, jakie warunki trzeba spelnic?
  • Re: Produkcja torebek papierowych Autor: ~papirus [79.185.159.*]
    Mam firmę i chcę dodatkowo produkować torebki papierowe szare ekologiczne - jaka maszynę należy kupić - może ktoś może mi podpowiedzieć - jak taka produkcja się opłaca -
    Bożena