Teraz , już nie ma podstaw do spadku , więc musi zmienić kierunek.
Kryzys przetrwali. Inwestycje w Płocku zakończone, droga otwarta w Malezji, w końcu ziszcza się zapewnienia p. Zdon
Problem w takich spółkach jak ta , to to ,że jak widać zainteresowania i obrotów to tu nie ma. Ale wiadomo, że espi ze spółki są motorem do ewentualnych większych ruchów .Te informacje zna wcześniej zarząd i pociotki, więc to oni sami tan kurs będą rozgrywać.
Od 2-3 tygodni ktoś zbiera i to bardzo duże ilości akcji więc nie będzie zmiłuj bo kilkaset tysięcy akcji nie kupuje Kowalski żeby sobie trzymać i patrzeć.
Odbija od połowy dekady , akcjonariusze są zwyczajnie wymydleni na walorze /surfaktany bez piany /, nikomu nie zależy na komunikacji pana Dzwona . A Tych co maja końcówkę akcji wała i palą od zysków .. na otarcie łez 7 gr . Odniosę się jeszcze do inwestycji głośnej w Malezji Płocku umowa z Orlen itd . My akcjonariusze jesteśmy tylko kulą u nogi tego papierka . Także wybór należy do każdego z osobna . Mieć czy nie . Moje już nie wielkie przez ten okres odrobiony w mirbud i xtb .,Teraz tylko czekam zero zakupów leży i śmierdzi .zapytacie dlaczego ? Znudziło się patrzenie i inwestowanie na GPW , to nie ma nic wspólnego z inwestycja fundamentalna tylko zwykła zawierucha kto da lepsze espi a w garach pusto . Oj starczy miłego wieczoru
Teraz już musi odbić, pytanie tylko jedno czy jeszcze zniży się do 2,2 czy to już jest minimum bo czas zacząć zakupy na poważnie i czekać na kolejny rajd taki jak w 2020 r. i niech obserwator z innymi się nie produkuje bo każdy inwestuje swoją kasę -)
Dokupione. Wszystkim akcjonariuszom PC Exol, życzę wszelkiej pomyślności w 2025 roku i żebyśmy byli tutaj mocno zarobieni na walorze, mam nadzieję że że tak właśnie będzie. Przed firma są bardzo dobre perspektywy rozwoju
wacek tak na ciebie wołali rodzice ? '' ropień'' współczuję ale nie musisz swoich żali tutaj wylewać idź do lekarza może nie jest za późno. Jak będziesz miał kasę na inwestycje możesz śmiało tutaj wrócić.
Starczy mi tego badziewia ! Dwa lat już w tym siedzę kupując po 3,80 !!! Gorszego dziadostwa jak ten papier to jeszcze nie miałem. Co mi po informacji na jakimś czacie ?!? Jakoś normalne firmy potrafią się pochwalić publicznie o swoich inwestycjach , prognozach czy szacunkach w związku z tym. A tu mam wrażenie, że są ukrywane takie informacje aby tylko nie podskoczyło na kursie za dużo.