• AUTO KOMIS Autor: ~yacek [194.150.207.*]
    Witam serdecznie czy ktos wie jak wyglada wprowadzenie auto komisu od strony prawnej i jak sie zatro zabrac ?
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~samochodzik [62.87.140.*]
    To już się zaczyna nie opłacać!!!!!!
    Rynek jest już nasycony sprowadzanymi autami!
    U mnie we Wrocławiu jest dużo autokomisów w których stoją setki samochodów, których nikt nie chce kupić.Powód lepiej kupic auto od handlarza- on nie placi podatków i składek. W komisie cena jest wysoka!!
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~mumu [83.15.160.*]
    WITAM CHCIALABYM ZALOZYC WLASNY AUTO HANDEL OD CZEGO MAM ZACZAC I GDZIE SIE ZGLOSIC?
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~julian [91.197.155.*]
    CZYM RÓŻNI SIĘ AUTOKOMIS OD AUTOHANDLU?
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~Urszula Nieć [87.116.209.*]
    mumu Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > WITAM CHCIALABYM ZALOZYC WLASNY AUTO HANDEL OD
    > CZEGO MAM ZACZAC I GDZIE SIE ZGLOSIC?
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~gosia1 [82.139.13.*]
    Jak założyć firmę AUITO HANDEL;? Jaki rodzaj firmy wybrać? Niezbędne dokumenty, wymagany kapitał. Czego unikać?
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~lucjan wieczorek [91.94.15.*]
    gosia1 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Jak założyć firmę AUITO HANDEL;? Jaki rodzaj firmy
    > wybrać? Niezbędne dokumenty, wymagany kapitał.
    > Czego unikać?
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~auto-komis [78.8.57.*]
    odnosnie autokomisu dla wszystkich zainteresowanych od niedawna korzystam z uslug autopromotor.pl, opcja ktora moim zdaniem jest najbardziej przydatna to mozliwosc eksportu ogloszen do wielu serwisow ogloszeniowych, no i calkiem fajna stronke robia. jesli myslicie powazniej o wlasnym autokomisie uwazam ze warto zainwestowac pare zlotych
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~Patryk Chudy [83.4.155.*]
    Sam podobnie myśłę o założeniu działalności związanej z auto-handlem. Mam w tym dosyć duże doświadczenie, całkiem nieźle mi to wychodzi, zależy tylko skąd jesteś, chętnie nawiąże współprace
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~kamil122 [80.54.36.*]
    siema
    Ja takze jestem zaintwresowany załozeniem auto-komisu woj.Podlaskie
  • Re: AUTO KOMIS Autor: ~amadeusz [79.184.1.*]
    Chce otworzyć KOMIS SAMOCHODOWY posiadam środki pieniężne,doświadczenie w handlu,ale chciałabym kogoś aby mi w tym pomógł i ma choć troche inwencji twórczej:)bardzo prosze o kontakt ze mną chętnie nawiąże współprace.POZDRAWIAM-ANETA-