Czekaj na to co się działo na PURE. Tu będzie identycznie . Lepiej wsiąść przy wzrostach. Teraz to spółdzielnia lub animator robi co chce, kupuje po 14.50 a sprzedaje po 12.50 :)))
Jadą równo przed spotkaniem. Muszą wystraszyć. Ależ rozgrywka ... jeszcze rotua się uaktywnił z 4 ziko, haha. A w Sopocie ostatnie piękne dni więc dziś znów rowerem na Hel. Do zobaczenia
Mam nadzieję że nie kupowaliście po 14.50, a po 12.50 i niżej. Shortsqueez się udał i spółdzielnia musiała odkupić pożyczone akcje. Mają straty oj mają. Teraz powinni iść w górę na 25zl. Tutaj pamiętać trzeba to co pisałam.... jest identycznie jak na PURE
Te 11.80 to było klasyczne down przed dużym UP. Warto zapamiętać bo to często się powtarza na zdolowanych spółkach. To ładnie na świecach wygląda. Wiele razy to już spotykam. Ubijanie dna, wachlowanie góra dół i taki właśnie down a potem do nieba. Nie, Cygan nie przygrzalo, ja to przewidziałam i na tym kilka razy już zarobiłam
no to 3-10 miesięczny rollercoaster rozpoczęty! :), po tym webinarze boty na nowo uruchomione (ostatnio były jeszcze przy 28zł). Wątpie żeby to już zeszło ponżej 10zł.. bo do badań będzie mocno pilnowane , choć wahania mogą być spore...
Skoro kolejna emisja będzie po cenie wyższej niż poprzednie to nie powinno spaść poniżej 10 zł.chyba, że spółdzielnia "cygański tabor"będzie nadal sypać akcjami ze stratą i straszyć tzw.leszczynę