Kiedy wszyscy będą pluć, gdy odrazę będziesz czuć. Kiedy złość zawładnie głową, kiedy gorycz będzie z Tobą. Kiedy mówić będą, że, że to bagno, zwykły śmieć. Wtedy spojrzysz zdruzgotany i zobaczysz to, o rany! Właśnie tworzy się historia a Medical odbił od dna. Tak to już na giełdzie jest, kiedy łżą, odwrotnie jest. pozdrawiam inwestorów.
300 mało prawdopodobne ale 150 nie wykluczam po rejestracji VCASTA w USA
Chociaż jak się patrzy na 11bit jak go fundy napompowały to wszystko jest możliwe. Ja już od dawna pisałem że 11bit to balon i szortowalem od ponad 650zl
Czyli bazujac na wypowiedziach prezesa,ze odrazu po otrzymaniu certu na europe( przyjmijmy),ze bedzie to w grudniu to mamy znaczaca szanse na cert w USA na koniec 2025. Z calym szacunkiem ale jakoś nie chce mi sie wierzyc ze cert w USA bedzie szybciej niz na Europe.
Policz ile zajmuje cala procedura do tej pory. Jak bedzie do polowy 2026 tez bedzie OK.
Dnia 2024-09-23 o godz. 20:20 ~Leszcz napisał(a): > Zobacz jak szybko dostawali zielone światło od FDA na wcześniejsze rozwiązania. Wiec Nie kapiekardol
po asymilacji akcji i bardzo kiepskich wynikach finansowych które poznamy już za tydzień trudno będzie obronić 18 zł, ja przewiduję nawet 14 zł