• Jaki numer wg PKD Autor: ~Kuba [62.111.154.*]
    Czy ktoś orientuje się jaki numer zgodny z PKD ma pośrednictwo ubezpieczeniowe. Na dniach zostane agentem i jest to potrzebne do zalożenia działalnosci. Bardzo dziękuję.
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Kuba [62.111.154.*]
    Podniosę temacik bo może ktoś jednak poradzi chociaż jak to znaleźć.
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~woythek [217.96.186.*]
    67.13.Z Działalność pomocnicza finansowa, gdzie indziej niesklasyfikowana
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Kuba [62.111.154.*]
    Bardzo dziękuję WOYTHKU :).
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Mariusz Bar [213.76.4.*]
    Hej

Czy ktoś orientuje się jaki numer według PKD ma
    1. Pośrednictwo handlowe
    2. Usługi marketingowe i dystrybucja

Jest mi to pilnie potrzebne.
    Proszę ewentualnie o sms na nr 693 444 377

Dzięki
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Jacenty [83.29.2.*]
    Posyłam wypis z PKD - szczegółowy numer zależy od tego czym się handluje

51.1 Sprzedaż hurtowa realizowana na zlecenie
    51.11 51.11.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą płodów rolnych, żywych zwierząt, surowców dla przemysłu włókienni-czego i półproduktów
    51.12 51.12.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą paliw, rud, metali i chemikaliów przemysłowych
    51.13 51.13.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą drewna i materiałów budowlanych
    51.14 51.14.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą maszyn, urządzeń przemysłowych, statków i samolotów
    51.15 51.15.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą mebli, artykułów gospodarstwa domowego i drobnych wyrobów metalowych
    51.16 51.16.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą wyrobów włókienniczych, odzieży, obuwia i wyrobów skórzanych
    51.17 51.17.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
    51.18 51.18.Z Działalność agentów specjalizujących się w sprzedaży określonego towaru lub określonej grupy towarów, gdzie indziej nie-sklasyfikowana
    51.19 51.19.Z Działalność agentów zajmujących się sprzedażą towarów różnego rodzaju
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Baca Jacenty [83.29.2.*]
    Nie mogę znaleźć w PKD numeru dla usług związanych z eksploatacją kotłowni gazowej. Chcę rozszerzyć działalność o takie usługi i nie mam pojęcia gdzie to może w PKD być. To samo dotyczy działalności: kreślenia techniczne (branża sanitarna). Tu chyba muszę wpisać projektowanie?
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~ALCIA [83.9.150.*]
    a jaki numerek dla osoby ktora sama nagrywa na cd swoje kursy chocdzi o sprzedaz tego jak i o nagranie...pozdrawiam
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~elka [213.25.206.*]
    jaki numer wg pkd maja USŁUGI TRANSPORTOWE, odpow. na tel. 607-585-888 Z góry dzięki.
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~ew [83.29.151.*]
    Usługi transportowe ,ale czego osób, rzeczy jakimi pojazdami 60.24.B-transport drogowy towarów pojazdami uniwersalnymi
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Grzegorz [83.30.8.*]
    Witam,
    przeglądam klasyfikację PKD i mam problem ze znalezieniem odpowiedniego numeru dla:

1. Pośrednictwa w handlu internetowym - posiadam pasaż handlowy i udostępniam na zasadzie prowizji od obrotu lub abonamentu sklepiki internetowe. Sam żadnych towarów nie sprzedaję.

2. Pośrednictwo w poligrafii i usługach internetowych - współpracuję z wieloma firmami, którym na zasadzie prowizji wyszukuję klientów.

pozdrawiam
    Grzesiek
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~RADEK [83.26.32.*]
    Witam wszystkich. nie mogę znależć nr PKD dla mojego zawodu- ratownika medycznego?? Mam pracować na kontrakt. nie wiem jakim systemem się rozliczać jaki nr. PKD wpisać bo pod nic się nia łapię. jestem w tym zielony i proszę o pomoc...
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Bogusław Węgiel [83.29.78.*]
    Działalność gospodarcza sklep i chandel obwozny produktami: częśći do ciągników dywany rękawice skarpety akumulatory światła odblaski paski łozyska znicze lampki choinkowe
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~jesee [193.33.175.*]
    potrzebuje pomocy a mianowicie określenie działalnosci wg PKD potrzebuje dowolnego przykładu firmy w charakterze spółki jawnej co najmniej 6-7 opisów przedmiotu działalnosci wg PKD
    dziękuje z góry za odpowiedz
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~BOB 555 [83.29.74.*]
    mam zamiar załozyc sklep z czesciami do ciagników oraz w tym sklepie bedzie ; dywany znicze czesci ciagnikowe lampki choinkowe swiatła odblaski paski zarówki itp. akumulatory rekawiczki skarpety wielobranzowy sklep.
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~gmagda [82.139.0.*]
    Usługi marketingowe i zarządzanie przedsiebiorstwami
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~Aneta [213.199.235.*]
    Świadczenie usług windykacyjnych
    oraz co oznacza PKD 74.87.B
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~agabuj [89.191.147.*]
    Witam!
    poszukuje numery PKD dla sklepu internetowego z bielizną

pozdrawiam aga
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~www.programksiegowy.pl [95.41.92.*]
    elka trudno zeby ktos zadzwonil do Ciebie z forum - zapraszam na strone urzedu statystycznego i pobranie szukacz pkd
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~GRZESIEK koz [94.72.106.*]
    JAKI KOD PKD USŁUGI TRANSPORTOWE TYPU PRZEWUZ MATERIAŁÓW BUD. SPORZYWKI PRZEDEWSZYSTKIM PACZEK W KURIERCE PROSZE MEILA ALBO TEL.512411253 grzesiek27-80@o2.pl
  • Re: Jaki numer wg PKD Autor: ~PaulMichael [94.246.126.*]
    Witam,
    Jaki jest kod dla działalności gospodarczej, polegającej na wykonywaniu stron internetowych, grafiki, ulotek itd.?
    Z góry dziękuję za pomoc.