Chciałbym założyc punkt w którym mozna opłacić energi ,gaz,telefon,czynsz itp.Chciałbym sie dowiedzieć od czego zacząc i jak to wygląda od strony prawnej.
hej!
Z tego co ja wiem to jest mozliwosc kupienia licencji na taki punkt, tzw Tanie Oplaty lub cos w tym stylu. Koszt okolo 7tys zł, najlepiej znalesc sobie niejsce w jakims hipermarkecie. Nie wiem czy moge zamiescic na forum adres innej strony- wiec nie zamieszczam jak ktos chcialby wiedziec o czyms takim to prosze na maila.
Pozdrawiam
Witam,
zainteresował mnie poruszony temat. Proszę o adres/y stron na których można uzyskać wyczerpujące informacje o warunkach zakładania takich punktów. Czy istnieje mozliwość założenia takiego punktu w prywatnym domu?
Z góry dziękuję za odpowiedż, pozdrawiam - Jaga
saviour Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hej!
> Z tego co ja wiem to jest mozliwosc kupienia
> licencji na taki punkt, tzw Tanie Oplaty lub cos w
> tym stylu. Koszt okolo 7tys zł, najlepiej znalesc
> sobie niejsce w jakims hipermarkecie. Nie wiem czy
> moge zamiescic na forum adres innej strony- wiec
> nie zamieszczam jak ktos chcialby wiedziec o czyms
> takim to prosze na maila.
> Pozdrawiam
Witam,
Jestem ze Śląska proszę o informacje w jaki sposób i gdzie można podjąć taką współpracę. Proszę poważnie potraktować moje zapytanie Z góry dziękuję Pozdrawiam Aneta
Jestem założycielem tego forum prowadzę punkty opłat od 2004 roku. W dobrym czasie miałem 5, ale w tej chwili likwiduję już trzeci. Moim zdaniem interes z punktami już się kończy. Nawet dodatkowe produkty w punkcie np. doładowywanie telefonów kom. też niewiele zmieniło. Winą za to można obarczyć afery które spowodowały spadek zaufania klientów do tego rodzaju punktów.
Witam Was Serdecznie....
Mam zamiar zalozyc punkt tanich oplat...tylko jak to zrobic...moze ktos z Panstwa mi doradzi...czekam na szybki kontakt...
Pozdrawiam ArkaDius
Witam!
Musze zdać odrobinę głupie i nie z "tej parafii" pytanie.
To tylko dla mojej ciekawości. Znałam kiedyś jednego Szymka ale krótko ... Pytanie: Pracujesz w strazy pożarnej w Chrzanowie?
Jeśli nie chcesz to nie musiesz odpowiadać. Jestem tylko ciekawa...
Pozdrawiam!!!
Mieszkam w dużym mieście w śródmieściu,posiadam dobre kontakty z hipermarketami w których pracowałam.M.in. w działach kasowo-finansowych.Jestem zainteresowana prowadzeniem takiego okienka.Interesuje mnie jak dużo można zarobić i czy inwestycja szybko się zwróci.Pozdrowienia
Witam
Ja już prowadzę taką działalność i nie trzeba podpisywać żadnej współpracy ani wykupywać licencji.
Wystarczy to odpowiednio ugryżć można mieć darmowe przelewy, nie potrzeba żadnych programów itp.
A przede wszystkim trzeba to prowadzić sumiennie a wtedy sama poczta pantoflowa potrafi zrobić cuda.
Jak chcesz to Cię mogę poprowadzić za rączkę.
Pozdrawiam
Tomis
Podoba mi sie propozycja "poprowadzenia za rączkę" interesuje sie takim punktem w małym mieście i też zastanawiam sie z jakim bankiem się kontaktować co do współpracy bo nie wierze ze samemu mozna dać sobie z tym rade bez współpracy z jakimś bankiem. A te darmowe przelewy? Mam w mBanku konto i mam przelewy po 0,50zł a o bezpłatnych pierwsze słysze-pewnie jakieś firmowe konto, którego prowadzenie nieżle kosztuje. Pozdrawiam
Witaj. Nidługo będę musiała zalożyć własną dzialalnośc gosp. chcialam również prowadzić jednocześnie taki punkt opłat. Bylabym wdzięczna jeśli udzieliłbyś mi wszystkich niezbędznych informacji na ten temat. Dzięki. Pozdrawiam.
Tak się składa że własnie zinteresowałam się założeniem punktu z tanimi opłatami. Chciałabym aby ktos pomógł mi od podstaw tzn. omijając te wszystkie systemy. W jaki sposób wejść w układ z bankiem itp. Pozdrawiam
witam
jestem agentem ubezpieczeniowym i noszę się z zamiarem otwarciw biura w który mażna załatwić ubezpieczenie samochodu,domu itp, zapłacić rachunki, zrobić pieczątkę, kserować. Proszę o bliższe informacje na temat Pańskiej działalności i o możliwości ew. współpracy.
pozdrawiam
maciej
jestem bardzo zainteresowana w znalezieniu jakiegos dodatkowego zajecia/na razie jeszcze pracuję/Chociaż gdyby to byłby intratny biznes moge sie zwolnić
interesuje mnie prowadzenie punktu TANIE OPLATY prosze o informacje jak otworzyc taki punkt /chetnie przystapie do jakiejs sieci takich uslug.
Pozdrawiam
Szanowny Panie
jestem zainteresowana założeniem punktu opłat, spotkałam się z oferta Millamedia- ale słyszałam, że są firmy, które mają jeszcze ciekawsze oferty- jeśli Pan takowymi dysponuje będe wdzieczna za kontakt
Pozdrawiam
Ewa Kapcińska
Gniezno
Witam!
Ja właśnie mam zamiar otworzyć taki punkt.
Firm oferujących pakiety jest bardzo dużo, zróznicowanie jest również w cenie. Czy konieczne jest pośrednictwo takich firm w otwarciu punktu opłat?
Jeśli możesz mi udzielić cennych wskazówek jak otorzyć taki punkt to będe wdzieczny.
Jestem z Krakowa.
anhelika Napisał(a):
> Ja też jestem zainteresowana tematem... więc
> jakieś strony z informacjami o tym mile
> widziane!!! :-)
Witam Was serdecznie,
dokladnie o tym samym myslalem jakis czas temu i faktycznie na rynku mozna zakupic jakis program z licencja (uwaga tutaj sa rozne kroczki), ktory kosztuje fortune i splaci sie, lecz dopiero po roku (jak dobrze pojdzie), do tego dochodza jeszcze uzgodnienia z bankami, konwojem ubezpieczenia itd.
zalozylem wlasna dzialalnosc i prowadze takie siec takich punktow, jesli jestescie zainteresowani wspolpraca i to nie za jakies straszne 7000 zl po ktorych nic nie otrzymacie, to napiszcie do mnie, poza tym rozkrecam nowa dzialalnosc, do ktorej potrzebuje ludzi.
Jestem zainteresowana działalnością typu "okienko kasowe" potrzebuję jednak więcej informacji.Chętnie przyjmę propozycję pracy ale tylko uczciwe i nie za takie pieniądze jakie chcą "okienka kasowe" z ogłoszeń,bo to zwykłe ździerstwo.Czekam na odpowiedź.
kreatorka Napisał(a):
> Jestem zainteresowana działalnością typu "okienko
> kasowe" potrzebuję jednak więcej
> informacji.Chętnie przyjmę propozycję pracy ale
> tylko uczciwe i nie za takie pieniądze jakie chcą
> "okienka kasowe" z ogłoszeń,bo to zwykłe
> ździerstwo.Czekam na odpowiedź.
>
>
>
> Z poważaniem kreatorka
chce otworzyc wlasnie punkt kasowy, opłat.
potrzebuję jednak więcej
> informacji.> prosze o napisanie jak mam w ogoel zaczac ta dzialalnosc, od kogo zaczac..
i jak mniej wiecej to wyglada.
Nie chciałbym, żeby to wyglądało jak reklama, ale zachęcam do zapoznania sie z ofertą MilaMedia. (www.milamedia.pl). Wg mnie dają naprawdę atrakcyjne warunki, bez umów franszyzowych. Partner od A do Z kontroluje całą drogę wpłacanych i powierzonych mu pieniążków, za które przecież odpowiada twarzą przed klientami. Ciekaw jestem opinii osób, które z MilaMedia współpracują.
A ja juz współpracuję z Mila Media.Czy jestem zadowolona? To złe pytanie, należaloby zapytać jak bardzo jestem zadowolona!!!
Nie chcę nadmiernie zachwalać, ale taki mam odczucia po dwóch miesiącach od zakupu programu Bilon.Program jest przyjemny w obsłudze,bardzo ulatwia pracę.
Pieniądze trafiają na konta odbiorcow w ciągu 48 godz.
Klienci zadowoleni, ja też .
I chyba o to chodzi!!
Zapraszam do współpracy, chętnie udzielę informacji.