Witam, zwracam się z prośbą o podpowiedź czy warto korzystać z księgowości online, mam zamiar założyć firmę w pierwszym kwartale tego roku i zbieram wszystkie informacje, które są mi potrzebne. Z góry dziękuję za porady.
jeśli planujesz mieć małą firmę (choć przynajmniej na starcie), warto pomysleć o księgowości online, oszczędzasz dużo czasu i pieniędzy co jest niezwykle wazne na początku każdej firmy. sama korzystam z wfirma.pl, troche bałam się tego rozwiązania, ponieważ nie znam przepisów, ale eksperci z serwisu szybko i bezpłatnie mi udzielają rad w tej materii :)
Witam, oni spr. co Pan zaksiegowal ale nie widza fv. A np. jesli FV jest ze stycznia a towar lub material otrzymal Pan w marcu to wtedy mozna vat odliczyc jest wiele takich spraw ja ogolnie nie polecam ale moze sie myle.
Jesli potrzebowal by Pan program do FV ksiegowania spraw fiansowych i przydatnych do prowadzenia firmy to zapraszam kontakt ponizej.
Co do Twojego pytania księgowość internetowa też może być całkiem dobra..ja przez jakiś czas korzystałam z serwisu na stronce www.wfirma.pl i jestem zadowolona..no przede wszystkim wydaje mi sie prosty w obsłudze, a to dla mnie duży plus:)
W jakim sensie odpowiedzialność?
Chodzi Ci o zgodność przepisów prawa z programem??
Jak tak to mają stałe uaktualnienia programu i nie musisz się martwić, że coś jest nie tak, zmienia się prawo - zmienia się program ;) I tu jest ogromna przewaga nad programami na cd;p
Szukasz dobrego programu do prowadzenia księgowości ? Wejdź tu i sprawdź szybkafaktura.pl . Odkąd korzystam z niego wszystkie sprawy związane z firmą są zapięte na ostatni guzik .Polecam .
mam pytanie jestem matką samotnie wychowującą 2-je dzieci w roku 2008 nie pracowałam a od września uczęszczam na kurs z urzędu pracy jestem osobą bezrobotną uczęszczającą na kursy z pup-u dostaję stypendium szkoleniowe. lecz nie uzyzkałam żadnych dochodow czy mogę starać sie o zwrot podatku na dzieci?