Jankes i sąsiad z zachodu kierunek ATH-to dlaczego my mamy spadać? Do juterka-za dużo rozmowni to nie jesteście dziś. Banki ładnie wyprowadzili-można pchać wóz w górę ;-)
Piękna sesja, kto się zorientował to leciutko dziś 50pkt ugrał. Mi się udało równo 50pkt zrobić. No, ale cóż od jutro czas na SSSSSSS i tylko SSSSS ;-) Może jutro będzie wyższe otwarcie, ale szybko zostanie zasypane. Ten numer nie raz, nie dwa i nie trzy grany.
Dnia 2024-09-20 o godz. 16:49 ~Wilk_z_banana napisał(a): > Na nowej na razie wynik 5 na plusie mam a na starej zapowiada się -43p więc na nowej w okolicach 2360 będę licznie na zero ciężka sprawa
Dnia 2024-09-20 o godz. 16:53 ~hihi napisał(a): > Jaka ciężka, przecież dzisiejsza zmienność na serii Z to 68 pkt.
Gdzie się podział @Termi, może zapoda swoją prognozę, bo moja z piątku sprawdziła się co do joty. Jego przyjaciółka Zosia napisała, że gra razem z nią już od 20 lat, w co wątpię, bo jego broker ustalił mu prowizję 9,90 zł za kontrakt, jak nowicjuszowi, który dopiero co otworzył rachunek maklerski. Oni oboje grają chyba tylko w kółko i krzyżyk :-)))
Nasz dzisiejszy wyskok to głównie własna inicjatywa wykorzystująca chińskie wzrosty, ponieważ kontrakty bazowe w porównaniu do wczorajszego zamknięcia naszej giełdy rosną dużo mniej. Kontrakt na DAX około 0,70% a na S&P500 tylko około 0,10%. Biorąc to pod uwagę trzeba być czujnym, bo w każdej chwili grubas może zakończyć ten wyciąg.
Naciera miś Nie widać :) to że naciera to mi nie przeszkadzało wczoraj grać cool 2300 i L na pkn jak tak na bieżąco chcesz śledzić innych to teraz pkt 2300 mam :) pozdro
Dnia 2024-09-24 o godz. 13:07 ~7777777777777 napisał(a): > Naciera miś Nie widać :) to że naciera to mi nie przeszkadzało wczoraj grać cool 2300 i L na pkn jak tak na bieżąco chcesz śledzić innych to teraz pkt 2300 mam :) pozdro
To wyskok chin a my jak eem korzystamy :) jutro będzie dopiero coś można zobaczyć zakładam że Dax i spx po szczytach są i od jutro będziemy równać do nich ...
To jest dobra cena neutralna- okolice 330- jednak kupujący powinni zawalczyć o wyjście wyżej i w tym bądź w następnym miesiącu o 400 nawet z + powinniśmy zahaczyć jakiegokolwiek kierunku byśmy nie obrali spadek/wzrost. Dla przykładu KGH z dolną bandą na 152 na razie grn ograniczenie na 159 to co uderzyło, może z nadbiciem w intra.