• Dobrodziej pyta dlaczego Autor: ~Emrek [178.43.249.*]
    Pyta z dobrego serca, pisze epopeje bo akcji nie ma. Mami opowiastką zatroskany o Nasze pieniądze. On sprzedał bo tanio kupił i nie rozumie czemu inni nie sprzedają, nie daje mu to spać więc pisze i pisze. A może ktoś sprzeda i nie będzie musiał marzyć, że miał tanio kupione wirtualne akcje, wreszcie je będzie miał i się wyśpi bo tylko marzy i marzy żeby było taniej - spać po nocy nie może. Zlitujecie się nad biedakiem czy wolicie sami zarobić ?
  • Re: Dobrodziej pyta dlaczego Autor: ~ciekawski [212.244.210.*]
    uderz w stół, a nożyce się odezwą:)
    oczywiście widzę, że nie byłeś w stanie odnieść się do tego w moim wątku, tylko musiałeś stworzyć nowy, przy okazji nabijając sobie wirtualne polubienia pod postem - rozumiem, że w celu zwiększenia słuszności swojej wypowiedzi. Nijak się nie odniosłeś do mojej wypowiedzi, która w żaden sposób nie była manipulacją ani jak to ty nazywasz „epopeją”. Wątek o swoim posiadaniu akcji dodałem, aby jasno zaznaczyć fakty - miałem papier, sprzedałem po cenie jakiej chciałem, obserwowałem go dalej. Co ciekawe postanowiłem się pofatygować i sprawdziłem od kiedy się produkujesz na forum, zauważyłem, że pierwsze wpisy publikowałeś w listopadzie, gdzie za akcje płacono po 14zł, więc zakładam, że i też wtedy zakupiłeś pakiet, bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że losowo po x czasu posiadania papieru postanowiłeś zostać jego forumowym orędownikiem. Nie zmienia to faktu, że twoja pozycja nadal jest zyskowna, ba powiedziałbym, że jak na niecały rok to i nadal świetny wynik. Sęk w tym, że to ty z naszej dwójki przedstawiasz mnie jako kogoś kto na tym papierze prawie jeszcze stracił, a przypomnę Ci, że wchodziłem tutaj większym pakietem w przedziale 4-8zł. Zacznij się odnosić jakkolwiek merytorycznie do postów, bo widzę, że na chwilę obecną twoje wypociny nie różnią się niczym od trolli spadkowych
  • Re: Dobrodziej pyta dlaczego Autor: ~Emrek [15.220.65.*]
    Skoro nie potrafisz zinterpretować prostego tekst więc niech będzie, że się nie odniosłem. Na ELT nie da się grać na spadki jedyny cel zaniżania to chęć kupna niżej lub frustracja konkurencji. Jesteś anonimem i możesz sobie pisać o sprzedażach wiadomo w jakim celu, nie da się tego zweryfikować. Moje motywacje są proste mam akcje i w moim interesie jest wzrost wartości. Jestem na spółce od poziomów jednocyfrowych (a czy ktoś mi wierzy czy nie nie ma najmniejszego znaczenia) a takich jak ty było tutaj od groma przy każdej dodatkowej złotówce na kursie. Jak coś sprzedaje, uważam za nieperspektywiczne to nie przesiaduje na spółce i nie pisze, że jest przewartościowana bo mi to lotto. ELT jest spółką sezonową i zamykanie pozycji po 2. kwartale można sobie ocenić samemu (chociażby w kontekście zapowiadanych przychodów Q3/Q4).
[x]
ELEKTROTI 2,39% 51,40 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.