• Jak typujecie II półrocze? Autor: ~Gryf12345 [37.248.174.*]
    Kategoria chemii domowej w kanale nowoczesnym wartościiwo notuje wzrosty. Dodatkowo efekt inflacji wywołał przejście klientów z art. premium na art. ekinomiczne w tym marki własne. DMG ze swoją oferą doskonale wpisuje się w tym momencie w preferencje zakupowe. Wg mnie czeka nas stabilny trend wzrostowy na obrotach z mocną marżą. Jakieś typu na ryzyka w następnych kwartałach?
  • Re: Jak typujecie II półrocze? Autor: ~Olgierd [46.113.0.*]
    A tak swoją drogą, kilkudziesięciu solidnych inwestorów z kilkudziesięcioma tysiącami akcji wystarczy aby ciężko było kupić akcje za kilka złotych a tu na forum sporo takich jest, z tego co piszecie. Myślę, że osoby z zarządu kupowały bo jest jeszcze tanio.
  • Re: Jak typujecie II półrocze? Autor: ~Tomek [89.250.202.*]
    A skad ty masz takie wiadomości? Może jakieś żródło?
  • Re: Jak typujecie II półrocze? Autor: ~Olgierd [5.173.160.*]
    Gdybyś był posiadaczem akcji przynajmniej od kilku miesięcy i dostał dywidendę (albo czytał komunikaty spółki) oraz czytał forum systematycznie i policzyłbyś ile trzeba mieć akcji aby dostać np. 2000 zł dywidendy to pewnie nie zdałabyś tego pytania.
  • Re: Jak typujecie II półrocze? Autor: ~agnieszka [31.0.55.*]
    Odpowiedź 35 kilo a ja mam i dostałam za co kupiłam i mam teraz 36 kilo średnią mam 3 zł czekam na raport za 3 kwartał i roczny zysk przewiduje 44-50 gr a dywidenda ok 20 gr za 2024 rok
  • Re: Jak typujecie II półrocze? Autor: ~RJR [91.207.127.*]
    Od października uruchamiają trzecią zmianę w Radomiu
  • Re: Jak typujecie II półrocze? Autor: ~ciekawy [193.243.143.*]
    Czy Radom pociągnie spółkę do wyceny 1 mld zł? kto wie, czy Blackwire Ventures sp. z o.o. skupi cały FF z rynku ? możliwe. Możliwe, że przebijemy historyczne ceny, ruch się rozpoczyna.. pytanie komu uda się wsiąść do pociągu o czasie? czy to dzisiaj, czy za tydzień, obecnie grzeje się węgiel w piecu. Maszyna rozgrzewa się.
  • Re: Jak typujecie II półrocze? Autor: ~RJR [91.207.127.*]
    Radom i Jawor pełną parą idą od października a do Niemiec wysyłają z Polski pracowników na nową linie ,gdyż nie wyrabiają z produkcją.
[x]
DMGROUP -2,22% 3,08 2025-10-13 17:03:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.