• PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~johnnyz [83.14.240.*]
    Witam,

Jaki najlepszy program do faktur pod Windows?
    Taki mercedes jak Winamp do muzyki czy Total commander do plikow :)

pozdrawiam
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~greg45 [95.48.6.*]
    a może program online? zazwyczaj sa one bezpłatne, a za grosze można dokupić ciekawe pakiety jak kadry,płace, crm czy analizy. coś w tym stylu oferuje wfirma.pl jeśli nie mylę się, ale sprawdź w google
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~clo [83.238.74.*]
    Ja korzystam z www.faktura24h.pl. Wiem, że są podobne ale ten jest łatwy w obsłudze i tani 24 zł na rok (nie ma ograniczenia co do wystawiania ilości dokumentów). 60 dni masz na testy więc można sobie sprawdzić.
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~inter-net [85.193.231.*]
    "Mała Księgowość Rzeczpospolitej"
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~kuli [62.111.243.*]
    proponuje programy firmy lefthand

pozdr
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~sf [83.142.125.*]
    Także polecam programy lefthand.
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~basia_ozi [62.111.206.*]
    Ja polecam Symfonia Faktura Premium.Prosty, intuicyjny, duże możliwości jeśli chodzi o analizę danych, a jeśli jakiejś funkcjonalności Ci brakuje to nie problem żeby dopisać;))) czyli taki mały Mercedes za niewielką kasę;))
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~tomek4400 [213.238.71.*]
    forum użytkowników Systemu Symfonia

http://forum.mojaSymfonia.pl
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~jazo [213.25.148.*]
    Program darmowy Fakturant Sokaris.Można ściągnąć z www.darmoweprogramy.pl
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~kuli [212.76.37.*]
    mimo wszystko programy lefthand nie odbiegaja od symfoni ale są tansze
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~gargamel [62.111.243.*]
    program mała księgowość firmy lefthand to dość ciekawe rozwiązanie
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~www.programksiegowy.pl [83.19.39.*]
    Ja proponuje rzetelny tani i prosty taxmachine - www.programksiegowy.pl
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~krzychu_85 [80.55.120.*]
    Polecam www.infakt.pl program do faktur online. Nie trzeba nic instalować na kompie, a w razie awarii systemu nie traci się danych klientów i wystawionych faktur.
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~Ada [83.10.7.*]
    Polecam www.firmatec.pl Faktura iBiznes, program zrobiony z głową, prosty w obsłudze, można pobrać DEMO, ja na nim pracuje i jestem zadowolona.
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~ERGO-media.pl [79.191.140.*]
    Hmm no cóż nie robię fałszywej autoreklamy podszywając się pod obce osoby. Zarekomenduję oficjalnie produkt Faktura inVista. Program do faktur ale nie tylko. Polecam pobranie demo i sprawdzenie jak działa i czy się komuś przyda. Doświadczenie pokazuje że ponad 80% pobierających demo zostaje jego nabywcą. Jest tani z bezterminową licencją sprawdzony w działaniu i niezwykle funkcjonalny. Program można kupić w salonikach Kolportera lub na stronie www.faktura.ergo-media.pl
    Wiktor M.
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~Ada [83.10.18.*]
    www.faktura.ibisystem.pl
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~ERGO-media.pl [83.27.157.*]
    Cyt:

"Re: PROGRAM DO FAKTUR
    Autor: Ada (IP zapamiętane)
    Data: 26/01/2009 - 16:28:03

www.faktura.ibisystem.pl"

:) UUps...! Ale się narobiło...! Pisać każdy może ...trochę lepiej trochę gorzej... To niestety wg prawników zastrzeżenie, które jest niezgodne z prawem. Klient od firmy otrzymuje licencję faktury inVISTA na papierze, płytę w pudełku, wystawiona jest oficjalna faktura VAT za zakupiony towar... Nic więcej dodać nie można :)

To forum jest dla tych, co poszukują najlepszego dla swoich potrzeb oprogramowania a nie żeby wnikać w spory prywatne Pani ADO :) a może pani od marketingu programu iBiznes...? Na kilku forach podobne reklamy szyte grubymi nićmi... Pozwólmy ocenić klientom ten wasz nowy produkt i jak będzie dobry to sam się obroni i ludzie go kupią.

Wiktor M. (bez podszywania :)
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~Ada [83.10.17.*]
    Komtarzem to postępowanie, opatrzy Sąd.
  • Re: PROGRAM DO FAKTUR Autor: ~margo45 [83.7.194.*]
    Polecam mFaktura. Tani i oferujący mnóstwo funkcji program do wystawiania faktur i nie tylko. Mozna go pobrac na stronie http://matsol.pl/produkty/32