a może program online? zazwyczaj sa one bezpłatne, a za grosze można dokupić ciekawe pakiety jak kadry,płace, crm czy analizy. coś w tym stylu oferuje wfirma.pl jeśli nie mylę się, ale sprawdź w google
Ja korzystam z www.faktura24h.pl. Wiem, że są podobne ale ten jest łatwy w obsłudze i tani 24 zł na rok (nie ma ograniczenia co do wystawiania ilości dokumentów). 60 dni masz na testy więc można sobie sprawdzić.
Ja polecam Symfonia Faktura Premium.Prosty, intuicyjny, duże możliwości jeśli chodzi o analizę danych, a jeśli jakiejś funkcjonalności Ci brakuje to nie problem żeby dopisać;))) czyli taki mały Mercedes za niewielką kasę;))
Polecam www.infakt.pl program do faktur online. Nie trzeba nic instalować na kompie, a w razie awarii systemu nie traci się danych klientów i wystawionych faktur.
Hmm no cóż nie robię fałszywej autoreklamy podszywając się pod obce osoby. Zarekomenduję oficjalnie produkt Faktura inVista. Program do faktur ale nie tylko. Polecam pobranie demo i sprawdzenie jak działa i czy się komuś przyda. Doświadczenie pokazuje że ponad 80% pobierających demo zostaje jego nabywcą. Jest tani z bezterminową licencją sprawdzony w działaniu i niezwykle funkcjonalny. Program można kupić w salonikach Kolportera lub na stronie www.faktura.ergo-media.pl
Wiktor M.
"Re: PROGRAM DO FAKTUR
Autor: Ada (IP zapamiętane)
Data: 26/01/2009 - 16:28:03
www.faktura.ibisystem.pl"
:) UUps...! Ale się narobiło...! Pisać każdy może ...trochę lepiej trochę gorzej... To niestety wg prawników zastrzeżenie, które jest niezgodne z prawem. Klient od firmy otrzymuje licencję faktury inVISTA na papierze, płytę w pudełku, wystawiona jest oficjalna faktura VAT za zakupiony towar... Nic więcej dodać nie można :)
To forum jest dla tych, co poszukują najlepszego dla swoich potrzeb oprogramowania a nie żeby wnikać w spory prywatne Pani ADO :) a może pani od marketingu programu iBiznes...? Na kilku forach podobne reklamy szyte grubymi nićmi... Pozwólmy ocenić klientom ten wasz nowy produkt i jak będzie dobry to sam się obroni i ludzie go kupią.