• biuro rachunkowe - księgowość Autor: ~Grzegorz [83.28.61.*]
    Witam!
    Poszukuję sprawdzonego biura rachunkowego w Warszawie.
    Pozdrawiam
    G.
  • Re: biuro rachunkowe - księgowość Autor: ~domino [83.28.61.*]
    Ja mogę polecić biuro finansowo- księgowe liczyk http://www.liczyk.com.pl/
    Pełna obsługa, fachowo, szybko, beż żadnych problemów.
    Współpracujemy już prawie 3 lata i z czystym sumieniem polecam.
    pozdrawiam
    Artur
  • Re: biuro rachunkowe - księgowość Autor: ~edyta74 [83.24.25.*]
    witam
    jeżeli Twoje pytanie jest nadal aktualne to podaję namiary sprawdzonego biura księgowego w centrum warszawy na ul.ogrodowej 8/30, tel.6200441 www.apincome.com.pl
  • Re: biuro rachunkowe - księgowość Autor: ~rudniewski [62.179.95.*]
    Jeżeli Twoje poszukiwania są jeszcze aktualne to mogę polecić Ci jedno z najlepszych biur w Warszawie. Dzięki niemu zaoszczędziłem dużo pieniędzy i moja firma wyszła na prostą. Oczywiście dzięki wyjątkowej znajomości prawa podatkowego Pani Agnieszki Moraczewskiej i pań u niej pracujących. Jeśli chodzi o ceny to są one przystępne nawet dla początkujących przedsiębiorców.
    Jest to AMW NORTH s.c.
    Al. Jerozolimskie 91 lok. 505 w Warszawie.
    tel. 0 606 953 967 lub 22/ 622 56 19
  • Re: biuro rachunkowe - księgowość Autor: ~MarzenaSSS [87.206.123.*]
    Witam, ja z czystym sumieniem polecam Biuro Rachunkowe prowadzone przez Panią Zofię Siwak.
    Współpracuję z biurem już 5 lat nie mam żadnych zastrzeżen, miłam kilka kontrol z Zusu, i Urzedu skarbowego nie było żadnych zastrzeżeń.

Biuro mieści sie w ok. Otwocka to jest niedaleko i ceny są mniejsze niż w Warszawie. A i o nic nie musze się martwiś oby tylko dokumenty były na czas a resztę zajmuje się biuro.

Namiary

p. Zofia Siwak

600-210-198

Poleca Marzena Śliwecka
  • Re: biuro rachunkowe - księgowość Autor: ~Artur Kraj [83.24.238.*]
    Witam

Polecam biuro rachunkowe eRachuba na Bemowie. Super biuro. Prowadzą je dwie młode księgowe i zawsze dobrze mi doradzą w sprawach mojej działalności. Nie mają wygurowanych cen a mogę stwierdzić że mają dużą wiedzę o przepisach no i zawsze są pod telefonem.---www.erachuba.pl
  • Re: biuro rachunkowe - księgowość Autor: ~Monia25 [83.26.6.*]
    Profesjonalne biuro rachunkowe poprowadzi książkę przychodów i rozchodów, ZUS, VAT na terenie całego kraju. Ta sama cena niezależnie od ilości dokumentów. Szybko, sprawnie i rzetelnie!! E-mail: monia.nosek@wp.pl