• Do echo Autor: ~Ewa [37.47.233.*]
    Nie mam czasu na szukanie Twoich wpisów. A są dla mnie ważne. Jak przewidujesz rozwój sytuacji ? Oczywiście to niezobowiązujące, luźne pytanie. Wiadomo, że nie jesteś wróżką. Z góry dzięki za odp.
  • Re: Do echo Autor: ~echo [37.248.179.*]
    Uciekaj! Sprzedaj wszystko PKC!
  • Re: Do echo Autor: ~WlodekzGdyni [15.220.65.*]
    Ktoś się podszył pod echo, IP się nie zgadza.
  • Re: Do echo Autor: ~WlodekzGdyni [90.156.59.*]
    Ktoś się podszył pod mój nick. IP echo się zgada.
  • Re: Do echo Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Do Ewy. Wróżką na pewno nie jestem, bo i inwestowanie lub gra na giełdzie nie ma nic wspólnego z wróżeniem. Analiza fundamentalna i do pomocy analiza techniczna to podstawa.
    Pytasz co dalej ? Na razie wszystko wskazuje na wzrosty, które wymusi bardzo dobry raport ( tak przewiduję) za III kw i potrzeba spełnienia warunków wejścia na Rynek Główny. Wg mnie najbliższe walne to tylko formalność. Być może dobijemy w tym roku do 2 zł za akcję, jeśli nie po raporcie za obecny kwartał to za IV i roczny.
    Nie wszystko wiemy może prezes jeszcze nas zaskoczy jakimś dobrym infem , bo raczej zależy mu na wysokiej cenie akcji. Pozdr.
  • Re: Do echo Autor: ~Brooks [83.22.7.*]
    Tak jak w sierpniu 2023 gdy sprzedał ponad udziały zbijając kurs z 1,7 do 0,6zl.
  • Re: Do echo Autor: ~aro [5.173.18.*]
    No tak było bo było kolejne rozwodnienie i emisja akcji
    Teraz jesteśmy w zupełnie innym miejscu i w końcu zbliżamy się do nagrody
    Powodzenia
  • Re: Do echo Autor: ~Ewa [37.47.233.*]
    Dziękuje za odpowiedź. Jak zwykle konkretną Jestem pracującym lekarzem. Zaglądam tutaj od czasu do czasu . Na prawdę dla mnie Twój komentarz jest BARDZO cenny. Wiadomo ,ze to ja podejmuje decyzję. Jeszcze raz dzięki.
[x]
NOVINA -5,45% 0,56 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.