Bardzo smutne jest patrzenie jak inwestor który nie może znieść spadków na spółce, zaczyna zachowywać się jak, przepraszam za wyrażenie, rozwydrzony bachor któremu odmówiono zabawki.
Takie podejście zdradza brak wiary we własne prognozy, a jeżeli ty nie wierzysz we własne prognozy to dlaczego ja mam im wierzyć?
Skoro jesteś przekonany że spółka urośnie, powinieneś nie przejmować się spadkami i nie zaśmiecać forum jak prosty troll.
Ale widać że czkawką odbija się tobie, wyśmiewanie z Wolnego Arystokraty
Mimo wszystko zwracam się do ciebie o przemyślenie swojego zachowania, bo wstyd by poważny człowiek tak się prezentował, szczególnie taki który swoje prognozy przekazuje w formie wideo
Pozdrawiam
wolny arystokrata najwieksza pozycje ma na dino w plecy , text w plecy (ma kupione po wyzszej sredniej odemnie 86 jak dobrze pamietam), autopartner chyba tez w plecy albo na zero....faktycznie geniusz inwestycji xD xD xD
a co do bycia powaznym to kazdy moze ocenic czy powazny jest moj kanal czy bardziej jest powazny kanal wolnego arystokraty czy innych leszczy ktorzy maja po 10-60 tysiecy subskrypcji i zadnych sensownych wyninkow w inwestycjach poza piotrem cymcykiem (ktory jest wiecznym bykiem). Raczej nie powazni to sa ludzie ktorzy ogladaja filmiki takiego wolnego arystokraty z ktorych nic nie wynika golym okiem widac ze koles nie ma pojecia o analizie jakiej kolwiek ale 14,7k subskrypcji xD xD xD zart...zyjemy niestety w czasach w ktorych opakowanie jest wazniejsze niz to co w nim jest. Ale to juz problem ludzi nie moj. Ja nie bede sie uczyl montowania filmow bo szkoda mi czasu na to. Jak montaz wazniejszy od tresci zawartych w filmie no to czyj problem moj czy tych ludzi ktorzy tak uwazaja ? xD xD xD Ja robie swoje...