• Kropla drąży skałę :) Autor: ~kezz [93.181.166.*]
    Trolle widzę pracują pełna parą - wczoraj nakłamali was, że rynek zaleje 1mln akcji. Gdzie są te akcje? Gdzie jest ten zalew? Czy Nowicjusz też czuł ciary rok temu, jak do obiegu dopuszczone została pierwsza transza akcji, które niezmiennie są w posiadaniu Biofundu? Tabelka mówi chyba wszystko.

https://i.imgur.com/e6sNGrd.jpeg

Zdajecie sobie sprawę, że do obiegu do 2026 dopuszczone zostaną wszystkie akcje, które posiada BIOFUND? Na tym polega praca tego funduszu. Po to wszedł w ten biznes i restrukturyzuje spółkę, żeby finalnie sprzedać te akcje z zyskiem. Z zyskiem, a nie ze stratą po 20 czy 30zł . Po to zapewnia finasowanie spółce, żeby spółka mogła spokojnie się rozwijać i działać. I spółka to właśnie robi, w dodatku z tego co wiemy, wcale nie korzysta z tego finansowania, tylko ze pieniędzy które sama wypracowuje i rezerw gotówkowych.

Wczoraj was nastraszyli i zebrali akcji na ponad 300k pln obrotu :) Dziś już po 12, a nie ma nawet 10 tys. złotych obrotu.

Jesteście tak zmęczeni, tym co dzieje się na kursie, że kompletnie bez echa przechodzi tu fakt, że w Londynie na największej i najważniejszej kardiologicznej konferencji w tej części świata, zostają zaprezentowana badania, które wprost pokazują, że technologia MDG bije na głowę pracę człowieka w diagnostyce chorób serca i układu krążenia. Wręcz tę pracę człowieka dyskwalifikuje. Jeśli nie widzicie w tym potencjału inwestycyjnego, to zapewniam was, że koledzy, którzy grają tu codziennie na spadki i wiercą wam dziurę w brzuchu - doskonale ten potencjał widzą - i napiszą wszystko, żebyście tylko w to zwątpili.

No cóż nie pierwszy raz ludzie oddają akcje na samym finiszu - tuż przed cetyfikacją i tuż przed tym jak spółka przywraca swoją rentowność i zaczyna realnie monetyzować umowy z dużymi podmiotami. Przeczekaliście z akcjami cały proces bolesnej restrukturyzacji, żeby na koniec oddać akcje tuż przed metą.

Na koniec powiem tylko tyle: jak chcecie oddawać te akcje to śmiało je oddawajcie - jeśli uważacie, że oddawanie papieru po tych cenach ma sens to chyba żadne słowa was nie przekonają, że jest inaczej. Ja nie zamierzam ratować kursu - zresztą nie mam, aż takich zasobów - ,chcecie oddawać taniej to będę brać taniej - tu nie ma skrupułów, a darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Popatrzcie sobie na arkusz - ilość koszy po lewej wzrosła prawie dwukrotnie i ciągle dochodzą nowe, a akcje od tych co sypią codziennie systematycznie są zbierane.

• Re: Kropla drąży skałę :) Autor: ~TwójTato [178.37.26.*]
    Nie wysilaj się jak ma yebnac to yebnie jak rosnąć to będzie rosło
  • Tato Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    Gorzej, że po jego rozprawkach i Krzysztofa (Poważnego Pana) zawsze spada...Bodajże ostatnie takie wypracowanie obu Panów czytałem przy poziomie 33zł . Krzysztof (poważny PAN) już sie odezwał przy poziomie 23zł to teraz kolej na KEZZ...:):):)

Rozprawka rzeczowa ale nic nie wnosząca nowego dla osób które interesują się spółką.
    Nikt normalny chyba nie myślał ,że po poście pazia Brzytwy wszyscy rzucą sie do oddawania za darmo(obecna wycena) akcji...no chyba tylko naiwny DD.

Obecne poziomy są nieracjonalne ale widząc co się dzieje to może być różnie. Ważne jaka będzie wycena po 1Q 25 a nie teraz:)

• Re: Autor: ~kezz [93.181.166.*]
    Mimo wszystko chciałbym usłyszeć gdzie jest ten zalew akcji, który miał nastąpić :)

Trochę cie ominęło pirat skoro pamiętasz teksty publikowane przy 33. Krzysztof z tego co pamiętam zaangażował się tutaj przy 25-26zł.
  • Re: Autor: ~ProstaGra [91.236.137.*]
    Trwa wyciskanie, a potem będzie odcięcie
  • Kezz Autor: ~piracik33 [37.28.159.*]
    Zgadza się .
    Ponad 2 miesiące nie zaglądałem na forum bo nie było żadnych espi wiec nie było sensu. Poza tym ile można czytać ciągle to samo co piszą pazie typu DD czy newone.
    Teraz liczyłem na konstruktywną polemikę odnośnie wyników ale pazie jak to pazie potrafią napisać bedzie 18 bo tak....no to nie udzielam się i czekam do środy z niecierpliwością :)

Spieniężenie akcji co dziś weszły na rynek będzie ale nie po 22zł a minimum x 5
  • Re: Kezz Autor: ~waszDD [79.184.243.*]
    ach marzyciele nikt nie puści miliona akcji pkc, powolutku, powolutku ubieranie… jak nie po 22 zł, to po 21 zł będzie okazja dla was, prawda misiaczki ? :)))) dla was będzie zawsze okazja dlatego o ten milion nie ma się co martwić, że jednorazowo będzie spust.
  • Re: Kezz Autor: ~kezz [93.181.166.*]
    Misiaczku, rok temu analogicznie zostało do obrotu dopuszczonych również milion akcji? Gdzie są te akcje puszczone w obieg, jak na tabelce w pierwszym moim poście widać wprost, że Biofund nie sprzedał ani jednej akcji. A mógł to zrobić po chociażby po 46.

Misiaczku?

• Re: Kezz Autor: ~Trolefefe [91.236.137.*]
    Nie gadać z jidjotami i manipulantami
  • Re: Kezz Autor: ~mdg [31.61.180.*]
    Zaorane.
  • Re: Kezz Autor: ~DD [79.184.243.*]
    przecież ty pirat zakładałeś już xx espi w ciągu ostatnich miesięcy. po co kłamać ? wtedy i teraz ?
  • DD Autor: ~piracik33 [37.28.159.*]
    Kolego poproś kogoś żeby redagował Twoje wpisy zanim je opublikujesz bo nigdy nie przestaniesz się kompromitować.
    Skoro zakładałem to nie kłamałem . Jedno wyklucza drugie!!!
    Oczywiście liczyłem na umowy i cert zdecydowanie wcześniej ale tu nie o wszystkim decyduje zarząd a podmiot wydający certyfikat, ale chyba taką podstawową informację powinieneś ogarnąć, :)
    Znając politykę informacyjną spółki to umowy (espi) posypią się przed certem jak to bywało wcześniej.

Troszkę mi szkoda ,że po cercie znikniesz z forum bo nie będę miał z kogo boków zrywać :)
    Ale powiem szczerze,że codziennie mnie zaskakujesz w swojej głupocie ale z tymi akcjami dzisiejszymi to przeszedłeś sam siebie!!!
    Gratuluje!
  • Re: DD Autor: ~DD [79.184.243.*]
    cymbałku o umowach nie decyduje zarząd ? a kto ? rozumiem zakładałeś jedno espi - cert a reszta twoich domysłów i założeń kłamczuszku ? zniknę jak sprzedam resztę akcji po 30 zł i obawiam się że będziesz musiał się cieszyć moją obecnością jeszcze długo :) ale z kim będziesz wchodził wtedy w polemikę bałwanku ?
  • Re: DD Autor: ~piracik33 [37.28.159.*]
    Paziu widzę ,że się strasznie denerwujesz bo takiego języka u Ciebie nie widziałem nigdy:)
    Ale to dobrze. Zresztą po tej kompromitacji z oddawaniem akcji co dziś weszły na parkiet to się nie dziwię....:)

Pozwól ,że zapytam. Piszesz o tych akcjach co kupowałeś na podstawię wpisów na tutejszym forum i miałeś do wszystkich póżniej żale?

Zadziwiasz mnie z każdym dniem. Ciekawe co wymyślisz w poniedziałek.
  • Re: DD Autor: ~DD [79.184.243.*]
    poczekaj a się doczekasz :))) oddawanie akcji trwa w najlepsze od poziomu +40…. to że chwilowo nie masz kasy żeby ratować kurs
    niczego nie zmienia. Co z tymi espi? ( liczba mnoga )
  • Re: DD Autor: ~Piracik33 [146.70.161.*]
    Paziu juz w polowie nastepnego tygodnia bedzisz miał espi. Jak ładnie poprosisz to ci wytłumaczę jak czyta się raporty bo tych info w sms nie dostaniesz:):):)
    Ale i tak pewnie nie zrozumiesz bo ma być 18zl i koniec:)
[x]
MEDICALG 2,08% 34,30 2026-01-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.