• Wygląda na SPRING zobaczymy Autor: ~BOLO [81.30.136.*]
    Ja jestem pełen optymizmu, dokupiłem znowu, ale trzeba być czujnym, resztę dokupię albo na dużym spadku albo na ewidentnym odbiciu ;)
  • Re: Wygląda na SPRING zobaczymy Autor: ~pol [31.61.178.*]
    Ja obserwuje i nie dokupuje Po otwarciu fabryki powinno rosnac moze tu cos nie tak ?
  • Re: Wygląda na SPRING zobaczymy Autor: ~Gerard [93.176.235.*]
    Nie koniecznie
    https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-europejski-gigant-w-opalach-jaka-przyszlosc-czeka-fabryke-w-,nId,7777707
    A wiec krotkotrwale perspektywy są słabe dla baterii i zapewne nowo otwarta fabryka nie bedzie przynosiła takich zyskow jak zakladano W perspektywie dłuzszej moze zmienic sie technologia np. Catl juz wprowadził baterie litowo-zelazowo-fosforowe -moze tu jest problem
    Baterie lfp Catl- 132gw/h .LG -94,Panasonik -60 ,Samsung-47gwh całkowitej produkcji ogniw Moze technologia bateri litowo -jonowych staje sie przestarzała ?
  • Re: Wygląda na SPRING zobaczymy Autor: ~Zibikor [79.139.117.*]
    Ktoś dobrze wie co robi, zobaczcie na zlecenia i godzinę zjazdów, ciągle ktoś bada dno, przy 2.05 jest już spore zlecenie i bawią się,że można jednym pociągnięciem kilku tys wrzucić z -2.5 na +1%. Ja dokupiłem, jeszcze dokupię, będzie z tego małe.odbicie
  • Re: Wygląda na SPRING zobaczymy Autor: ~RoboticsBay [79.184.126.*]
    To nie jest odosobniony przypadek na GPW gdzie info nie idzie w parze z kursem, to jakiej technologii w bateriach użyją nie ma znaczenia, ktoś tu sobie rozgrywa własną koncepcję, i w sumie czemu nie. Ja dobieram niezależnie, na ile mam możliwości. Robię screena i dozo za rok.
  • Re: Wygląda na SPRING zobaczymy Autor: ~elektryk [188.146.111.*]
    Kto z was ma lub kupiłby samochód z napędem elektrycznym? Nie tedy droga, ludzie nie chcą takich aut, bo nie da się poza.miasto wyjechać. To jest gadżet jako 3 samochód w rodzinie.
  • Re: Wygląda na SPRING zobaczymy Autor: ~Otto [31.60.87.*]
    Akurat spolka stawia mocno na baterie pod autobusy, a to trochę inna sprawa niż typowa motoryzacja. Zresztą elektryk w mieście jak i do jazdy dookoła komina jeszcze jak masz solary to super opcja. Plus nie zapominajmy o hybrydach, te też potrzebują akumulatorów.
[x]
GRENEVIA -0,90% 3,30 2025-10-09 17:04:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.