• he he he Autor: ~zenek_z_denek [83.11.80.*]
    że tu tyle leszczy siedzi na tym szifcie i wierzy w cuda . Da to zarobić ż 50 % jak spadnie do 5 odbije do 7,5 w ciągu 2 dni , a 3 dnia wróci do bazy , tak to tu działa,. Marny naganiacz spod ksywy ciepła pompa pod jakim teraz nikiem obraca ???
  • Re: he he he Autor: ~Sceptyk_Praktyk [87.204.175.*]
    Może zenek_z_denek? Może teraz przesadne naganianie w drugą stronę, by teraz skrajnie obrzydzić spółkę?
    He?
  • Re: he he he Autor: ~Sceptyk_Praktyk [87.204.175.*]
    Może zenek_z_denek? Ze skrajności w skrajność - najpierw naganianie na plus, a teraz in minus, by skrajnie obrzydzić spółkę.
    He?
  • Re: he he he Autor: ~Zenek_z_denek [83.11.80.*]
    dziciaku ja na pw siedze o 20 lat i nie wierzę w bajki ci cida tylko wykres , ty jestsś na etapie wiary że to tak spada bo gruby zaniża kurs przed odpałem , tu spłdzielnie bawi się 2 dni 3 spada , tak było z 4 razy , teraz jak podał ich modus operandi to odpał i zwała zamknął się w 2 dniach a potem zapewne w połowie sesji . W kwestii nagonki to cośik ci sie myli czytasz widowcznie innego zenka lub kmonfabulijesz . weś se kup np Mirbud toodrobisz straty na tej padlinie no chyba że łykałeś powyżej 15 to juz nie masz kapitału na inne zakupy i zostaje ci tylko czestochowa Straty to sie tnie pói czas naucze sie tego
  • Re: he he he Autor: ~ScPr [87.204.175.*]
    Dziewczynki, w sumie to komplement od ciebie usłyszałem powyżej, na kilkanaście dni przed 50 urodzinami. Tnij straty, tnij, spekulantko z 500 plusa :). Ja tam wolę płacić podatki, zamiast ciąć straty.
  • Re: he he he Autor: ~FanSNX [79.185.31.*]
    Tnij straty, tnij, spekulantko z 500 plusa :). Ja tam wolę płacić podatki, zamiast ciąć straty.
    ‐-------------
    Proszę napisz jak można z Sunexu płacić podatek.
    To ciekawe. Jak to kurła ciągle spada.

• Re: he he he Autor: ~Tepy [46.204.0.*]
    Bardzo dobra firma.dywersyfkacja działań.prezes kupował po 12zl.male ff.pompy ciepła na które jest dog.z funduszu ochr.srod
    To najlepsza dla domów jednorodz.zmierzch epoki węgla.czego tu jeszcze trzeba
    Wejście na rynek niemiecki i austryjacki
  • Re: he he he Autor: ~dziki [185.78.73.*]
    Czas wracać na wyżyny.Obkupiliście się ? Czy zastanawiaciesię nad zakupem po przekroczeniu 12-13pln ? taaa wtedy to już trend wzrostowy.
[x]
SUNEX -0,29% 6,78 2025-09-19 16:18:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.