że tu tyle leszczy siedzi na tym szifcie i wierzy w cuda . Da to zarobić ż 50 % jak spadnie do 5 odbije do 7,5 w ciągu 2 dni , a 3 dnia wróci do bazy , tak to tu działa,. Marny naganiacz spod ksywy ciepła pompa pod jakim teraz nikiem obraca ???
dziciaku ja na pw siedze o 20 lat i nie wierzę w bajki ci cida tylko wykres , ty jestsś na etapie wiary że to tak spada bo gruby zaniża kurs przed odpałem , tu spłdzielnie bawi się 2 dni 3 spada , tak było z 4 razy , teraz jak podał ich modus operandi to odpał i zwała zamknął się w 2 dniach a potem zapewne w połowie sesji . W kwestii nagonki to cośik ci sie myli czytasz widowcznie innego zenka lub kmonfabulijesz . weś se kup np Mirbud toodrobisz straty na tej padlinie no chyba że łykałeś powyżej 15 to juz nie masz kapitału na inne zakupy i zostaje ci tylko czestochowa Straty to sie tnie pói czas naucze sie tego
Dziewczynki, w sumie to komplement od ciebie usłyszałem powyżej, na kilkanaście dni przed 50 urodzinami. Tnij straty, tnij, spekulantko z 500 plusa :). Ja tam wolę płacić podatki, zamiast ciąć straty.
Tnij straty, tnij, spekulantko z 500 plusa :). Ja tam wolę płacić podatki, zamiast ciąć straty. ‐------------- Proszę napisz jak można z Sunexu płacić podatek. To ciekawe. Jak to kurła ciągle spada.
Bardzo dobra firma.dywersyfkacja działań.prezes kupował po 12zl.male ff.pompy ciepła na które jest dog.z funduszu ochr.srod
To najlepsza dla domów jednorodz.zmierzch epoki węgla.czego tu jeszcze trzeba
Wejście na rynek niemiecki i austryjacki