• Goldsolutions.eu Autor: wk3 [5.173.186.*]
    Zostałam oszukana przez firmę goldsolutions.eu, standardowo podobnie jak inni ludzie, chciałam wypłacić z konta handlowego zarobione środki tzn 970usd dostałam info że muszę wpłacić 1000usd zeby wypłacić tak też zrobiłam wpłaciłam na kryptowaluty w banku Revolut po czym pokierowana anydesk pracownik goldsolution zrobił wymianę na euro w revolut.ramp u rozmowa urwała się, kolejnego dnia dostałam telefon że muszę wpłacić 5000usd bo inaczej będę miała problemy z KNF i jeśli nie mam pieniędzy na koncie własnym to mam zaciągnąć kredyt na kwotę 20tys zł a jak nie to pożyczyć od znajomych albo wyjąć spod poduszki, uważajcie na firmę Goldsolutions.eu
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~Oli12 [188.146.115.*]
    Dzień dobry, moja historia bardzo podobna aby odzyskać pieniądze nam wpłacić 16 % kwoty aby dokonać obrotu na Trustwallet który niby zablokował moje pieniądze. Wszystko zgłosiłam na policję. Chcę odzyskać mój wkład. Przedstawiciele firmy twierdzą że są uczciwą i legalną firma i oferują mi pomoc w postaci pożyczki połowy z 16%. A jeżeli nie wpłacę pieniędzy to Trust Wallet nadal będzie mroził moje pieniądze. Uwiarygadniają się powołując się na KNF prawo UE i twierdzą że są Analitykami z listy KNFu. Podają nazwiska osób które tam można znaleźć. Nadal nie oddali mi moich pieniędzy.
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~Kamil [94.240.41.*]
    Czy ktoś pomógł w odzyskaniu pieniędzy? Moja mama zainwestowała 12000 euro. I wszystko poszło w pi....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [138.199.55.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~P4weł [45.83.145.*]
    Ja polecam z swojej strony kan/ce/la/rie pod n r 7/2;2/3/5/9;6;4/0, prowadzą w mojej spr/awie post/ępow/anie, zainwes/to/wałem na tej stronie 15tys euro mam nadzieje że uda sie je odzyskać..
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~Eliza [86.81.54.*]
    A oddali i znowu kazali przelać dalej?
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~Naiwna [78.30.98.*]
    U mnie wygląda to podobnie, chcę wypłacić a oni mówią o jakimś brakującym obrocie na 80 procent sumy, ja na to nie mam i nie dam to już KNF do mnie dzwonił. Teraz nowa propozycja 30 procent podatku oczywiście płatne z góry. To jakaś lipa?
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~hubercik [149.102.244.*]
    u mnie podobnie ale chcieli bym wplac.il podat.ek od zarobionej kasy ,o porade zadzwonilem do kancela/ii pod nr 5/3/3/1/1/8/5/9/4 by dowiedziec sie co w takiej sytuacji zrobic
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~Adrian [149.102.244.*]
    mocno go polecam, rowniez miałęm stycznosc z tym brokerem i dzieki tej kancelarii mam spokojna glowe
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: stachsgh [217.17.40.*]
    Mr. Goldfinger
    https://www.youtube.com/watch?v=EnKPX5ao5gI
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~Kazik [146.70.161.*]
    co ty tu wysyłasz
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~RF [178.43.235.*]
    I jak się zakonczyła Pani sprawa???
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~moli [46.227.39.*]
    Dnia 2024-09-19 o godz. 19:19 wk3 napisał(a):
    > Zostałam oszukana przez firmę goldsolutions.eu, standardowo podobnie jak inni ludzie, chciałam wypłacić z konta handlowego zarobione środki tzn 970usd dostałam info że muszę wpłacić 1000usd zeby wypłacić tak też zrobiłam wpłaciłam na kryptowaluty w banku Revolut po czym pokierowana anydesk pracownik goldsolution zrobił wymianę na euro w revolut.ramp u rozmowa urwała się, kolejnego dnia dostałam telefon że muszę wpłacić 5000usd bo inaczej będę miała problemy z KNF i jeśli nie mam pieniędzy na koncie własnym to mam zaciągnąć kredyt na kwotę 20tys zł a jak nie to pożyczyć od znajomych albo wyjąć spod poduszki, uważajcie na firmę Goldsolutions.eu

uwaga złodzieje i oszuści omijajcie szerokim łukiem zgłoszeni na policje i do prokuratury jeszcze się im noga powinie chochołom z bratniego kraju
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~basiabreiergmailcom [5.173.216.*]
    Również oddałam pieniadze tym bankrutom
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~Aneta [89.64.115.*]
    Czy udało się odzyskać pieniądze. Ja również zainwestowałam pieniądze w tej firmie
  • Re: Goldsolutions.eu Autor: ~partyzant3333 [78.30.99.*]
    Dzień dobry ja również miałem identyczne doświadczenia z tą firmą i zostałem oszukany a teraz szukam czy są osoby w podobnej sytuacji jak ja czy toczą się sprawy w Polsce przeciwko tym ludziom bo szukam kontaktu może ktoś coś wie jak mogę dojść sprawiedliwości w tym kraju ? Gdyby ktoś chciał się skontaktować to podam kontakt do siebie rafal.poczta3333@gmail.com .