• Co tam orły? 3.x po raz pierwszy xD Autor: ~Alek [87.207.171.*]
    To co ciągle w drodze na kapitalizację 1 mld? :) A może już ludzie rozumieją co będzie jak forek będzie wydawał jedną dużą grę na 2-3 lata :)
  • Re: Co tam orły? 3.x po raz pierwszy xD Autor: ~Forfunfor [185.127.22.*]
    A która spółka gameingowa wydaje 1 duża grę co roku. Wydają raz na 3/4 lata ( w tym czasie generalnie ponoszą koszty, praktycznie nie mają żadnych zyskow - nawet małych gier w tym czasie nie wydają. For wydaje mniejsze ale ma ciągle zyski. A małpki i tak będą hitem.
  • Re: Co tam orły? 3.x po raz pierwszy xD Autor: ~Forfunn [185.127.22.*]
    Może podaj jakaś ciekawa spółkę gameingowa??? Haha jestem ciekaw. Chętnie przeanalizuje.
  • Re: Co tam orły? 3.x po raz pierwszy xD Autor: ~Alek [87.207.171.*]
    Małpki będą hitem, ale następna tego typu gra najpewniej 2027-2029. Będzie 3 letnia dziura wydawnicza. Kiedyś zrozumiesz o co mi chodzi, a kurs znowu będzie na 3.xx. Co do spółki gemedev jest w bessie, więc nie ma się czym interesować. Są inne lepsze obszary gdzie ciągle ładnie można zarobić.
  • Re: Co tam orły? 3.x po raz pierwszy xD Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Stan umysłu. A przez 3 lata nie wydamy nic? Zapowiada się że na dniach poznamy datę premiery FM 3, dochodzą misie, NSR pod koniec miesiąca, a ten dalej słowotok w postaci: jedna premiera na 3 lata. No jedna typu DK, to wiadomo. Jak by tak było (jedna gra typu DK na 3 lata skoro tak piszesz) to być miał kurs razy 100, a i cap miliardy. Ale poczekajmy na rozwój wydarzeń. Nie wiemy jakie są plany tylko gdybamy. Ja pamiętam jedno, umowa opiewa na kilka tytułów, a znamy do tej pory jeden i nie wiemy jak wpłynie na finanse spółki ;)

Pozdrawiam
[x]
FOREVEREN 1,01% 3,00 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.