Vigo niezawodnym dostarczycielem ( negatywnych) newsow. No porabalo sie bidulkom w buchalterii i zle zakwalifikowali i wydatki i siup korekta sprawozdan za 23 i 24 , oczywiscie aucz..na niekorzysc wynikow ,ktore beda skorygowane . Wyparowala calkiem ladna sumka bilansowa. No amatorszczyzna tej firmy powala.Jak ci ludzie chca byc czempionem ( za jakiego sie podaja) nie wiem.Ah nie.Wiem! Wprowadzic jak najpredzej " obcych" prwadziwych fachowcow w takim wymiarze ,ze byliby wladni zarzadzac sprawczo.Np. pogonic przyssanych do spolki nieudacznikow, ktorz sie od sciany do sciany siepia i ciagle zmieniaja strategie , jezeli w ogole jakas mieli..od lat ta degregolada..na najbardziej goracym i szybkim rynku wszechczasow..z czym do ludu ..czipowego
Jutro wyniki za 2024. Tu szału bym nie oczekiwał.Dużo wazniejsze bedą wyniki za 1Q 2025 tzn czy za gwałtownym wzrostem przychodów pójdzie tez w końcu wzrost zysków przez co rozumiem przynajmniej kilka milionów na q. W innym przypadku będzie to trochę jak dobra uczelni techniczna która potrafi stworzyc dobry produkt ale nie potrafi go spienięzyć. Oby to byla ta 1 wersja czego sobie i innym akcjonariuszom życzę
To czcze gadanie ,ze poprawa tuz,tuz slysze od lat. Tych ludzi nie mozna brac powaznie.Na co ta kasa (szczegoly ) dokladnie nikt nie wie. Mnie zastanawia ten wehikol do "wyprowadzania" pieniedzy Vigo Ventures. Jaki projekt z tych dal wartosc dodatnia? No amatorszczyzna jak sie patrzy ale pensyjki sie zgadzaja