Kolega chyba nie widział fatalnych wyników finansowych spółki. Pięknie wzrosła leków generycznych a to jest stabilna noga z półki kropka Druga rozwojowo-badawcza Może niedługo zrobić nam wszystkim piękną niespodziankę. Firma ma około 100 milionów w gotówce więc utrzymuję stabilny poziom. Co obstawiacie na jutro?
Raczej wielkich spadków nie będzie. Ci co wiedzieli już opylili, jak to zwykle na Celonie. Insider trading w najlepsze, a potem czarowanie prezia, ze wszystko jest super.
I to jest jednakowy dostęp inwestorów do informacji poufnej ? Ja nie wiedziałem i dlatego dzisiaj dokupiłem bo myślałem, że będzie dobrze. Nie miałem takiej informacji jak pracownicy Celon Pharma.
Czemu wy sie dziwicie. Ten Pan od 15 lat cierpi na przerost ego. Ta spolka przepalila najwieksza ilosc dotacji w historii polskiego biotechu na innowacje i tlucze piguly ,ktore ktos przed 15 laty wymyslil. Szczerze mowiac nie wierze w ich" psychodelika" dla czubkow. mam wrazenie ,ze pokombinowali w tym ,kierunku bo tzw badanai mozna tanio i szybko machnac a skala oceny sukcesu jest tak mglista, ze dlugo mozna pokazywac dajace duze nadzieje "wyniki" a potem sie zobaczy..za co oni sie juz w innowacjach nie brali..i..ni ma ..cicho sza