Spore zainteresowanie widzę funduszami UE - wiele pytań, niewiele odpowiedzi :) Zajmuje sie tą branżą juz jakis czas, w miare możliwości postaram się rozjaśnic wątpliwości.
Podstawowe kwestie, żeby sprawdzić czy dana firma kwalifikuje się na dotację: prowadzona działalność (jak długo?)/zamiar założenia, miejsce zamieszkania/siedziba firmy, wielkość firmy (mikro, msp) - bez tego ani rusz.
witam.
Chciałam zapytać czy mam szanse dostać dotacje na otwarcie działalności gospodarczej jeśli pracuję? Jeśli tak to gdzie mogę się ubjegać o taką dotacje.
Czy ktoś może wyjasnic mi krok po kroku czy i w jaki sposób mogę uzyskać dotację z UE na otwarcie nowej firmy (salon odnowy)bądz rozwinięcie juz istniejącej firmy transportowej o(Salon odnowy)
Witam
Chce otworzyc w Malopolsce Wellness Center, placowka o charakterze Salonu Odnowy Biologicznej, Spa a w przyszlosci moze i dojdzie Klinika Lekarska.
Chce dowiedziec sie jakie mam szanse na uzyskanie Unijnych Funduszy , jak i rowniez gdzie i jakie pierwsze kroki powinnam podjac na rozwoj placowki.
Dziekuje
Prosze odpisac na email an34212@yahoo.com
Anna