Wyszedłem żeby odrobić straty i przerobić coś więcej gdzie indziej bo hajs na uśrednianie się skończył w 2dni odrobiłem straty z zortraxa i wjechałem na inną spółkę z zarobkiem dzisiaj do poniedziałku podwoję kapitał może uda się nawet więcej i wtedy zobaczę co z zortraxem czy wbijać znowu czy sobie dać spokój z nim. Na tę chwilę na potrtwelu nie mam nic czerwonego wszystkie pozycje zielone. Jak bym nie wyszedł to bym przegapił okazję zarobkowe z tego tygodnia. A w tym tygodniu Zortrax nie urośnie do złotówki na bank. A tam gdzie zainwestowałem już jestem 53% na plus 37% na plus 24% na plus i 17% na plus na zortraxie już mi przekraczało 30%na minus mogłem tu wbić tylko 20% kapitału i drugie 20 zostawić na uśrednianie a 60% zostawić na szybkie strzały 5-20% i wychodzić tego samego dnia. Ale poleciałem na zortraxie z uśrednianiem pod korek i coraz bardziej się krzywo robiło. Ważne że odrobiłem zortraxa i mogę sobie teraz średnią mieć 9gr jak bym wbijał. Ale poczekam może do raportu będę obserwował i może się znowu skuszę czas pokaże a wykresy pokażą kierunek to wtedy wbije.