• Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Kasia09031982 [83.16.152.*]
    Słyszałam o dotacjach dla młodych małżeństw, mam natomiast problem z uzyskaniem wiarygodnych informacji dlatego prosze o jakąkolwiek pomoc. Dziekuje. Pozdrawiam
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~gibol [82.160.104.*]
    jakie ??
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~hanulka20 [153.19.162.*]
    CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC JAK NAJWIECEJ KREDYTACH DLA MŁODYCH MAŁZEŃSTW,GDZIE TRZEBA SIE ZGŁOSIĆ, JAKI MUSI BYĆ DOCHÓD.GDZIE NAJLEPIEJ SIĘ O TO STARAĆ, A CZY DOTACJE DLA MŁODYCH MAŁŻEŃSTW SA CZYMS INNYM NIŻ KREDYT?NA CZYM POLEGAJA TE DOTACJE?
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~edwinek007 [94.254.133.*]
    hanulka20 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC JAK NAJWIECEJ KREDYTACH
    > DLA MŁODYCH MAŁZEŃSTW,GDZIE TRZEBA SIE ZGŁOSIĆ,
    > JAKI MUSI BYĆ DOCHÓD.GDZIE NAJLEPIEJ SIĘ O TO
    > STARAĆ, A CZY DOTACJE DLA MŁODYCH MAŁŻEŃSTW SA
    > CZYMS INNYM NIŻ KREDYT?NA CZYM POLEGAJA TE
    > DOTACJE?
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~sław123 [77.113.255.*]
    sław 123 Napisał(a):
    Chciałabym się dowiedzieć gdzie mam się udać o dokładne informacje odnośnie dotacji dla młodych małżeństw np. na zakup mieszkania, budowe domu itp. jeśli ktokolwiek ma jakieś informacje dotyczące tego zagadnienia bardzo proszę o odpowiedz.Jak również wjakich bankach taka oferta jest.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Pafkas [87.204.26.*]
    http://kredyt.ogar.pl/doplaty.html
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Madzia [77.115.179.*]
    gibol Napisał(a):
    > jakie ??
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Urszula Zając [83.18.110.*]
    Słyszałam o dotacjach dla młodych małżeństw na budowe domu, mam natomiast problem z uzyskaniem wiarygodnych informacji dlatego prosze o jakąkolwiek pomoc. Dziekuje. Pozdrawiam
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Szlaga [77.253.199.*]
    PROSZĘ O POMOC
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~izabel3 [91.192.165.*]
    Urszula Zając Napisał(a):
    > Słyszałam o dotacjach dla młodych małżeństw na
    > budowe domu, mam natomiast problem z uzyskaniem
    > wiarygodnych informacji dlatego prosze o
    > jakąkolwiek pomoc. Dziekuje. Pozdrawiam
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Bródka Barbara [83.14.165.*]
    WITAM
    W LUTYM TEGO ROKU WRAZ Z MĘŻEM ROPOCZELIŚMY BUDOWĘ DOMU.INWESTYCJĘ FINANSUJEMY PO CZĘŚCI ZE ŚRODKÓW WŁASNY ORAZ KREDYTEM HIPOTECZNYM.JESTEŚMY NA ETAPIE BUDOWY DACHU. CZY MAMY MOŻLIWOŚĆ OTRZYMANIA DOFINANSOWANIA NA DOKOŃCZENIE INWSTYCJI LU PRZYKŁADOWO SZANSĘ NA ZWROT CZĘŚCI KREDYTU? SŁYSZAŁAM TAKŻE O DOFINANSOWANIU INSTALACJI GRZEWCZYCH.
    PROSZĘ O INFORMACJE NA TEN TEMAT.
    POZDRAWIAM BB
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~kusy_sk [89.234.192.*]
    Witam!
    Chciałabym uzyskać informacje o dotacjach z Unii Europejskiej, o które można się starać jako młode małżeństwo na budowę domu lub kupno mieszkania.Gdzie można otrzymać więcej informacji na ten temat?
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~ka7as [83.24.252.*]
    Witam
    Bardzo prosze o informacje na temat dotacji dla młodych małżeństw na budowę domu, jakie trzeba spełnić warunki, gdzie się udać.Bądz na zakup mieszkania.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~karolina731 [77.115.146.*]
    Witam
    Bardzo prosze o informacje na temat dotacji dla młodych małżeństw na budowę domu, jakie trzeba spełnić warunki, gdzie się udać. Z góry bardzo dziękiją za informacje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Fatima [95.49.127.*]
    karolina731 Napisał(a):
    > Witam
    > Bardzo prosze o informacje na temat dotacji dla
    > młodych małżeństw na budowę domu, jakie trzeba
    > spełnić warunki, gdzie się udać. Z góry bardzo
    > dziękiją za informacje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Piotrus020 [83.30.14.*]
    Czy mozemy sie starac o dotacje na rozbudowe domu????gdzie trzeba sie o to starac????
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~evabro [83.17.108.*]
    Witam, chciałbym uzyskać informacje na temat dotacji dla młodych małżeństw na kupno mieszkania lub częściową pomoc w spłacie kredytu hipotecznego.

Dziękuje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~anet_bar [83.18.166.*]
    Witam,
    chciałbym uzyskać informacje na temat dotacji dla młodych małżeństw na częściową pomoc w spłacie kredytu hipotecznego.
    W 2007r. kupiliśmy dom i zaciągneliśmy kredyt w CHF na 30lat.

Dziękuje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~mandim [81.190.73.*]
    Witam Chciałabym się dowiedzieć gdzie mam się udać o dokładne informacje odnośnie dotacji dla młodych małżeństw np. na zakup mieszkania. jeśli ktokolwiek ma jakieś informacje dotyczące tego zagadnienia bardzo proszę o odpowiedz.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~Ania83 [83.12.55.*]
    Witam!
    Chciałbym dowiedzieć się więcej na temat dotacji dla młodych małżeństw.Jakie trzeba spełnić warunki,araz gdzie się o nie starać?Z góry dziękuję za odp.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~marlen [83.3.183.*]
    mandim Napisał(a):
    > Witam Chciałabym się dowiedzieć gdzie mam się udać
    > o dokładne informacje odnośnie dotacji dla młodych
    > małżeństw np. na zakup mieszkania. jeśli
    > ktokolwiek ma jakieś informacje dotyczące tego
    > zagadnienia bardzo proszę o odpowiedz.
  • Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~maarleenaa [81.190.73.*]
    Witam, chciałabym uzyskać informacje na temat dotacji dla młodych małżeństw na kupno mieszkania/domu lub częściową pomoc w spłacie kredytu hipotecznego. Jakie warunki musi spełniać nieruchomość itp.

Dziękuje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~fid [88.156.252.*]
    Witam
    Bardzo prosze o informacje na temat dotacji dla młodych małżeństw na budowę domu, jakie trzeba spełnić warunki, gdzie się udać. Z góry bardzo dziękiją za informacje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~kasia198321 [83.3.150.*]
    Witam!
    Chciałbym dowiedzieć się więcej na temat dotacji dla młodych małżeństw.Jakie trzeba spełnić warunki,araz gdzie się o nie starać?Z góry dziękuję za odp.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~strzelecka.a [87.205.15.*]
    Witam ,
    Jak również gdzieś coś słyszałam na temat dotacji dla młodych małżeństw , które chca kupić mieszkania.
    Chciałabym uzyskać więcej informacji na ten temat, kogo to dotyczy konkretnie, jakie trzeba spełniać warunki , gdzie trzeba się udac i wogóle wszelkie szczegóły.
    Niestety w Polskim społeczeństwie jest tak ,że jeśli ktoś z tego nawet skorzystał to ni jest zbyt skory do podzielenia się informacjami ,które uzyskał ;(
    Mam też wielką nadzieję ,że uzyskam jakieś szczegółowe info.
    Z góry dzięuję za odp.
    Pozdrawiam
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~sylwan [83.18.161.*]
    WITAM SŁYSZAŁEM O DOTACJACH ALE NIE POTRAFIĘ UZYSKAĆ ŻADNYCH INFORMACJI DLATEGO PROSZĘ O POMOC.GDZIE SIĘ O NIE UBIEGAĆ,JAKIE TRZEBA SPEŁNIAĆ WARUNKI ORAZ INNE POTRZEBNE INFORMACJE.Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~fafiter1 [89.108.200.*]
    Witam mam pytanie malo orginalane też chcialbym sie dowiedziec czy sa jeszcze dotacje dla mlodych malżenstw na budowe domu.Z gory dziekuje
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~wilczek_26 [89.75.40.*]
    Witam!
    Chcemy z mezem kupic mieszkanie i rowniez slyszelismy o dotacjach dla mlodych ale jak sie za to zabrac i gdzie uzyskac informacje na ten temat.Bardzo prosze o pomoc
    Pozdrawiam
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~wilczek_26 [89.75.40.*]
    Witam!rowniez chcialabym uzyskac informacji o dotacjach dla mlodych na zakup mieszkania
    Bardzo prosze o odpowiedz
    Pozdrawiam
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~erdbeer [83.23.169.*]
    witam
    kupilem kilka dni temu mieszkanie w Poznaniu. bank pko bp, kredyt złotówkowy. oprocentoweanie kredytu przez bank złodziejskie! z tego co widze, to można uzyskać pomoc od Państwa. czy mogę się jeszcze ubiegać o dotacje, skoro 5 dni temu podpisalem umowę w banku?
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~bartek24 [62.61.52.*]
    Witam, chciałabym uzyskać informacje na temat dotacji dla młodych małżeństw na kupno mieszkania/domu lub częściową pomoc w spłacie kredytu hipotecznego. Jakie warunki musi spełniać nieruchomość itp.

Dziękuje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~markoni86 [90.149.9.*]
    ja mam pytanie dotyczoco dotacji czy wogule istniejo jak z nich zkorzystac!!!mam na mysli kredyty hipoteczne!!!!!!
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~piotr19 [78.48.12.*]
    markoni86 Napisał(a):
    > ja mam pytanie dotyczoco dotacji czy wogule
    > istniejo jak z nich zkorzystac!!!mam na mysli
    > kredyty hipoteczne!!!!!!
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~K.G. [89.230.216.*]
    Ja również chciałabym się dowiedzieć więcej an temat dofinansowań dla młodych małżeństw, jeśli chodzi o kupno domu czy mieszkania.

Z góry dziękuje i pozdrawiam
    K.G.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~polgoll [83.21.139.*]
    > Witam Chciałabym się dowiedzieć gdzie mam się udać
    > o dokładne informacje odnośnie dotacji dla młodych
    > małżeństw np. na zakup mieszkania. jeśli
    > ktokolwiek ma jakieś informacje dotyczące tego
    > zagadnienia bardzo proszę o odpowiedz.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~zwierzak998 [88.220.176.*]
    Witam.
    Mam wielka prośbę chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej na temat dotacji/kredytu dla młodych małżeństw. We wrześniu wraz z żoną zawarlismy związek małżeński i nie ukrywam, że ciągle borykamy się z problemem gdzie mieszkać. Niestety obecny kryzys nam w tym nie pomaga a słyszeliśmy, że dobra alternatywą jest "kredyt dla młodych małżeństw". Prosimy wiec o pomoc i jakiekolwiek informacje na ten temat; np. w jakim banku można wziąć kredyt na czym polega jakie wymagania należy spełnić? Z góry dziękuje.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~malwina07 [83.25.37.*]
    Chciała bym się dowiedzieć wszystkiego o dotacjach dla młodych małżeństw, na budowę domu lub kupno mieszkania. Gdzie można się starać o takie dotacje, jakie warunki trzeba spełnić aby taką dotacje otrzymać. Będę wdzięczna za jakie kolwiek informacje na ten temat.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~iwona [79.191.244.*]
    czesc
    i jak wiesz juz cos na tem temat
    my sie chcemy budowac i własnie szukam informacji na ten temat,bylabym wdzieczna jak bys mi cos powiedziala,
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~dorii [89.78.73.*]
    Witam, słyszałam, iż jako młode małżeństwo możemy otrzymać dotację która przez 8 lat pomoże nam spłacać kredyt wzięty na kupno mieszkania. Chciałabym więcej szczegółów. Z góry dziękuję.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~ka7as [83.24.252.*]
    Witam
    Chciałabym się wszystkiego dowiedzieć na temat DOTACJI MŁODYM MAŁŻEŃSTWOM w przypadku zakupu mieszkania lub budowy domu.Bardzo proszę o wiadomość kogoś kto jest poinformowany w tym zakresie.Jeszcze raz proszę i z góry dziękuję.Pozdrawiam
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~MADZIK [77.113.37.*]
    http://www.muratordom.pl/prawo-i-pieniadze/kredyty-i-pozyczki/kredyty-i-dotacje-na-inwestycje-proekologiczne,6477_17984.htm
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~kaka [79.162.230.*]
    witam! chciałabym się dowiedzieć czy można dostać dotację dla młodych małżeństw na rozbudowę domu, jeśli tak to w jaki sposób? dziękuję i proszę o odpowiedź.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~agucha [83.6.105.*]
    Witam. W sierpniu tego roku wychodzę za mąż. Jedynym problemem jest oczywiście brak pieniędzy na jakiekolwiek mieszkanie czy dom w którym moglibyśmy zamieszkać po ślubie. Nie chcemy wpęzdzać się w kredyt na całe życie. Interesują mnie wszelkie dopłaty jakie młode małżeństwa mogą uzyskać z funduszy europejskich, bo przecież unia ma pomagać!?
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~linkin321 [87.206.95.*]
    mam 17 lat i niedługo biorę ślub. Jestem w ciąży i bardzo potrzebuje pomocy chciałabym się dowiedzieć o co chodzi z tą dotacją na mieszkanie czy mam szansę i jak to załatwić.
  • Re: Dotacja dla młodych małżeństw Autor: ~madzia20 [80.52.151.*]
    Witam
    Mam pytanie związane z dotacją dla młodych małżeństw tak w ogóle to od czego zacząć, na ile można liczyć z tej dotacji na pomoc, jeżeli chciała bym wziąć kredyt w wysokości powiedzmy 15 tysięcy ze względu na to że znaleźliśmy mieszkanie które może sprzedać nam babcia mojego męża a spodziewamy się dziecka wiec dotacja która w części spłaciła by to zadłużenie bardzo by mi pomogła ale nie wiem od czego zacząć bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam Magda