• Dotacje dla OSP Autor: ~adamd10 [83.18.248.*]
    Witam!
    Jestem Naczelnikiem jednostki w województwie wielkopolskim, powiat obornicki. Nasza straż posiada 25-letni wóz bojowy marki Star 244, mamy wieloletnią tradycję oraz wyszkoloną kadrę, Posiadamy wiele drużyn pożarniczych które zajmują czołowe miejsca na zawodach różnego szczebla. Jednak chcąc się rozwijać oraz szkolić a co najważniejsze niosąc pomoc potrzebujemy dobrego sprzętu. W związku z tym pojawia się moje pytanie czy nasza jednostka posiada jakiekolwiek realne szanse na dotację na wóz bojowy lub też sprzęt strażacki? Bardzo proszę o rzetelną i konkretną odpowiedż.

Z poważaniem
    Naczelnik OSP
  • Re: Dotacje dla OSP Autor: ~strażak [83.3.209.*]
    Jestem Naczelnikiem jednostki w zachodniopomorskim, Nasza straż posiada 25-letni wóz bojowy marki Star 244, Posiadamy wiele drużyn pożarniczych które zajmują czołowe miejsca na zawodach różnego szczebla. Jednak chcąc się rozwijać oraz szkolić a co najważniejsze niosąc pomoc potrzebujemy dobrego sprzętu. W związku z tym pojawia się moje pytanie czy nasza jednostka posiada jakiekolwiek realne szanse na dotację na wóz bojowy ? Bardzo proszę o rzetelną i konkretną odpowiedż.

Z poważaniem
    Naczelnik OSP
  • Re: Dotacje dla OSP Autor: ~mrlay [89.25.212.*]
    Ja również chciałbym uzyskać informację na ten temat
  • Re: Dotacje dla OSP Autor: ~rafi123 [78.131.154.*]
    Porsze o kontakt w sprawie dotacji
  • Re: Dotacje dla OSP PILNY KONTAKT Autor: ~rafi123 [78.131.154.*]
    prosze o kontakt w sprawie dotacji rafal.wojcik@korporacja-feniks.pl 605116287
  • Re: Dotacje dla OSP Autor: ~osp [195.128.113.*]
    dotacje dla osp
  • Re: Dotacje dla OSP Autor: ~rafi123 [83.5.76.*]
    adamd10 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Witam!
    > Jestem Naczelnikiem jednostki w województwie
    > wielkopolskim, powiat obornicki. Nasza straż
    > posiada 25-letni wóz bojowy marki Star 244, mamy
    > wieloletnią tradycję oraz wyszkoloną kadrę,
    > Posiadamy wiele drużyn pożarniczych które zajmują
    > czołowe miejsca na zawodach różnego szczebla.
    > Jednak chcąc się rozwijać oraz szkolić a co
    > najważniejsze niosąc pomoc potrzebujemy dobrego
    > sprzętu. W związku z tym pojawia się moje pytanie
    > czy nasza jednostka posiada jakiekolwiek realne
    > szanse na dotację na wóz bojowy lub też sprzęt
    > strażacki? Bardzo proszę o rzetelną i konkretną
    > odpowiedż.
    >
    > Z poważaniem
    > Naczelnik OSP
    witam ja juz z Panem rozmawialem na ten temat i napisalem ze do otrzymania dotacji potrzebuje pan pelnomocnictwo pelne w zakresie finansowania inwestycji z organu nadrzednego np gminy aby Pan panstwo mogliscie rozdysponowac ta dotacja na dowolny cel woz strazacki czy inne wyslalem Panu wczesniej juz dokumentacje w tej sprawie i prosilem o przeslanie ja na adrs naszej firmy myslalem ze temat jest juz zamkniety i realizowany Pozdrawiam rafal.wojcik@korporacja-feniks.pl