Green Zebras się rozkręci, rynek farmaceutyczny to potencjał na lata, a do tego w przyszłości są planowane dywidendy.... Moim zdaniem to dobry czas na kupno dla tych którzy myślą o inwestycji w dłuższej perspektywie czasu
zerknij na forum Miltonessex i będziesz wszystko wiedział tam udziela się już kilka lat. Schemat działania identyczny wiele ników,IP,straszenie i wiele innych
Ma bardzo fajne fundamenty, bardzo dobry zespół i świetne perspektywy. Dawno nie widziałem tu czegoś tak spokojnego, dającego bezpieczną ale w dłuższym terminie wierzę opłacalną inwestycję. Będzie dokładnie jak z BCX ;-) - zapamiętaj moje słowa kolego. Kto wszedł wcześnie ma już ~100-120% stopy zwrotu z apetytem na kilaset kolejnych... Jeśli sobie prześledzisz tamten czas - było podobnie. Kvarko (P. Wielgus) w tle; p. Ewelina; p. Tomasz - to wszystko powoduje, że śpię spokojnie licząc na wysyp niecierpliwych jak zwykle.
To że nie ma ciśnienia na zakupy jeszcze nic nie znaczy. Ludzie po prostu albo spółki nie znają, albo czekają. Ja przy pozagiełdowej emisji wszedłem tak, że spółka stanowi obecnie moje 16% portfela. Ani myślę wychodzić. 1) Obserwuję, licząc na to, że niecierpliwi zaczną wysypywać. 2) Chcę w dobrym moencie zamknąć przynajmniej jedną z moich pozycji... Dlatego teraz nie wchodzę ale mozę i mi się cierpliwość skończy i zacznę zbierać ;-)
W jakim celu tu jesteś Cyganku? Tak jak na Miltonessex utopiłeś kapitał? Tak samo bedziesz straszył i odbierał tanio celem uśrednienia czy inaczej to rozegrasz? Zapraszam forumowiczów tej spółki ,do forum Miltonessex. Cyganka szukać po wielu nikach oraz adresach IP
Cygan ile płaciłeś za akcje green? 30zł? Utopiłeś jak na miltonessex i wypisujesz podobne głupoty, rozmieniasz straszyłeś już bankructwem i temu podobnymi czy dopiero się rozkręcasz?