Bo chce wystraszyć leszczynę która kupiła z emisji, standardowa procedura. Już zaczęła się nagonka na sprzedaż jak pisałem od dawna. Będą pisać żeby wywalać dopóki kurs powyżej 10 groszy. Kwestia popytu jaki to wywoła efekt.
Nagonki nie widzę. Ale staranie się zablokować wzrost kursu. Tylko już prawie nikt nie oddaje. A blokujący raczej jest po dzisiejszej i wczorajszej sesji w plecy. Nawet uciekł na wyższy poziom bo podbierany był papier.
Uuu to ja w takim razie bardzo Pana przepraszam Panie Ccjgiesławie! No ale przyjmując Pana tok myślenia nasuwa się bardzo ważne dla nas wszystkich pytanie! Jeśli Pan Marian nie ma Papieru lub go nie miał to co tutaj robi ?Trzeba to wziąć na warsztat i przewałkować. A ja mam inne pytanie... Co jeśli Pan Marian zakupił Akcje przy debiucie ? Hehehe
Niektórzy pewnie zadają sobie pytanie kim że jest Pan Marian ? Czy jest dobrym czy złym człowiekiem ? Co jest gorsze? To że się nie odzywa czy to że się odzywa. Kto kolwiek widział kto kolwiek wie! Poddałeś się Marianku ? To nie jest tak że się powie co mnie to obchodzi... Marian stanowi tutejszy folklor! To jest bardzo ciekawy temat proszę Państwa i jest się nad czym zastanowić,przemyśleć wyciągnąć wnioski! A nie jakieś tam ,,Wszystko poniżej 0,111 odbiorę nawet 3miliony akcji" - Chłopie co Ty to gadasz....Są ważniejsze sprawy.
Nie sądzę a żeby Marian brał akcje w debiucie. Ale raczej akcje ma. Bo fakt co by tu robił.Mi wydaje się że to w miarę inteligentny gość ma wiedzę. Tylko nie lubi bądź nie chce się nią dzielić. I do tego co do spółek na GPW bardzo pesymistyczny.
Ps. Trochę ciulato klochać o kimś.
Panie Ccjgiesławie moglibyśmy być detektywami! Co racja to racja ale Pan Maniek na pewno się ucieszy bo jest takie powiedzenie że o byle kim się nie rozmawia myślę że od początku stał sie moim idolem! To klochanie to próby wywołania wilka z lasu!
Ale nie no bez żartów mówię to zupełnie poważnie. Powróciłem do żywych i marzenia nadal żyją! I mają się dobrze! Nastała czystka dla pesymistów z wyjątkiem Marianka ! Kocham Was! Marianku daj proszę znak życia ! Bez Ciebie to nie ma sensu !