• Zachowanie kursu Autor: ~paster [188.146.110.*]
    Co do dzisiejszego zjazdu wytłumaczenie wydaje się proste.Komunikat z 16-go czyli z wczoraj wiele tutaj wyjasnia,chodzi o dopuszczenie serii C(pracownicza) i E(emisja dla Tang capital).Wystarczy te fakty połączyć.Seria C jak wiadomo pracownicza więc w duzej mierze pójdzie w rynek,no ale to tylko 100 koła więc wchłonie się szybko,Tyle ze po co płacić 30 plus jak mozna np 26-27 bo że pracownicy nie sypną to w to nie wierze.Jedyne ryzyko że ktoś może przebić i kurs nie zjedzie niżej niz dzisiaj i ten kto ten manewr ze zrzutem zaplanował bedzie miał trudność by to odebrać.Dochodzi do tego efekt psychologiczny bo straszak jest i dobrze wybrany moment bo po dzisiejszej sesji at nie pomaga.Do tego strach przed wynikiem który wiadomo ze hitem nie bedzie ale przeciez nikt tu nie inwestuje pod wyniki kwartalne tylko pod coś zupełnie innego.Akcja wydaje się świetna bo juz dzisiaj pod koniec sesji mielismy do czynienia z efektem stadnym a i tu na forum wyolbrzymianiem wpływu wyników na notowania.O serii E nie pisze bo nie sadze by ona była żródłem problemów i te akcje wg mnie nie trafia prędko na rynek
  • Re: Zachowanie kursu Autor: ~Analityk [89.64.103.*]
    Dobra analiza!
  • Re: Zachowanie kursu Autor: ~Joe [116.203.215.*]
    Mam lepszą. Kurs rośnie z początku lipca w zaledwie kilka sesji z okolo 15 na 30 diengów, rynek zaczyna trzeźwieć i już wie, że przereagował. Szykuje sie powrót, sternik przytula kilkanaście baniek a ulica zostaje z biletami.
  • Re: Zachowanie kursu Autor: ~janek [85.221.136.*]
    Pierdy wygadujesz miszczu
  • Re: Zachowanie kursu Autor: ~Paster [188.146.110.*]
    No tak to własnie ma wygladać.Przypomnę ze kurs spadł z okolic 50 na te 15 z powodu rozczarowania brakiem partneringu na falkieri po zakonczeniu drugiej fazy klinicznej i cisza ze strony celiny.Teraz mamy zakończone 2 drugie fazy kliniczne innych czasteczek w tym jedna z wynikami powodujacymi ten wzrost.Sytuacja spolki na tą chwile jest na pewno o niebo lepsza niz wtedy gdy kurs chodzil w okolicy 50 i bylo jedynie falkieri.2 fazy sie koncza ,generyk dobrze sprzedaje wiec przepalanie kasy powinno istotnie zwolnić a szansa na podpisanie ciekawej umowy na pewno jest a co to oznacza kazdy wie.Mozna tu na tym forum napisac wsxystko ze zwała ze Pinokio ze powrot do bazy i tak sie bedzie tu działo ale jak dla mnie mamy tu dobry pretekst do zbicia ceny i to wg mnie na tą chwile wszystko w temacie
  • Re: Zachowanie kursu Autor: ~Paster [188.146.108.*]
    No i zgodnie z przewidywaniami spokojny odbior przy 26-27 akcji pracowniczych.Popyt wycofany atroche tych akcji z tych 100 kola na rynek musi trafic,dopiero jak to sie przewali bedzie mozna myslec o wyjsciu w gore.Ten zrzut nie bedzie ani zbytnio głeboki ani dlugi bo juz wczesniej byly pod to przygotowania.Tak jak kiedys pisalem po co odbierac 30 plus jak mozna 26-27
  • Re: Zachowanie kursu Autor: ~Jk [178.73.39.*]
    aktualnie cln jest w takiej sytuacji że muszą ogarnąć i to dobrych partnerów z uwagi na to że mają faktycznie trzy bardzo potencjałowe cząsteczki i coś w tym fantem trzeba zrobić. Jak dla mnie jesteśmy na przedmurzu wykluwania się firmy oryginalnej
  • Re: Zachowanie kursu Autor: ~marek [37.225.69.*]
    dokiładnie każda okazja jest dobra do systematycznych zakupów,a jak ktoś potrzebuje wiecej to musi pilnować kursu żeby inni go nie ubiegli
[x]
CLNPHARMA 0,00% 21,70 2025-09-19 17:00:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.