Pięknie niezachwiany i książkowy po ostatnim kwartale widać jaka tu jest moc! szybciej dobijemy do tych 192zł tam zrobimy przystanek, ale nie wiem na jak długo?
Nie przewiduję żadnego dłuższego przystanku do 250. W najbliższych miesiącach i latach kurs będzie napędzany informacjami o kolejnych dużych umowach z KPO i nie tylko, na przełomie roku start 3. fazy badań w USA, rekomendacja w sprawie dywidendy, refundacje kolejnych zabiegów robotycznych - napewno torakochirurgia
Witam, podbijam sprawę mojej analizy cenowej synektika, we wrześniu pisałem o cenie 192 z oporem a z początkiem poździernika 216 no i zrealizowały się targety. Ciekawie wygląda dalszy scenariusz, ktoś ciekawy?
Witam, po dwóch tygodniach udało mi się odkupić w cenie 213 a sprzedaż była po 216 i wtedy nie sądziłem że kurs odjeździe jeszcze 10% i strach był czy w ogóle się uda poniżej 220 uratowało odcięcie dyw i na pierwszy rzut oka słabsze wyniki r/r IQ
To fakt, ale jak pisałem nie spodziewałem się tak szybkiego wybicia od oporu ponad 10% i gdybym trzymał to i tak wysypałbym w okolicach 230 a założenie było odkupić po odcięciu. Po prostu ograniczam ryzyko do minimum a sprzedaż na górkach i odkup na dołkach to rzecz bardzo trudna bywa.