W arkuszu na K od 7,28 do 7,00 stoi ponad 13000 akcji. A po stronie S, od 7,39 do 8,00 jest ich tylko 7750. Tj. o 40% bliżej jest do poziomu 8, niż do poziomu 7. Choć oczywiście to tylko obraz chwilowy, pokazuje że aktualnie sentyment jest bardziej na K, niż na S.
A biorąc pod uwagę "cygańską zgraję", która gra tutaj na spadki, to można przypuszczać, że chwilowo nie mają czym sypać i muszą pozbierać więcej, bo trafili na opór, którego nie są wstanie przełamać aktualnie posiadanymi akcjami. Nie zapominajcie o tym, że oni tutaj sporo już wywalili i będą chcieli to odebrać, a żeby zarobić potrzebują odebrać niżej niż sprzedawali.
Dobrze wam idzie, sypcie, sypcie, już podstawiam koszyczek. Może nawet uda wam się 7 złamać? Choć poszło już 10k akcji, a was zwykle na więcej nie stać. A może stać? Wczoraj było przepakowywane i zbierane po 7,40 więc może dziś macie ze dwa, lub trzy pakiety po 10k akcji.
Raduje mnie to niezmiernie. Chętnie przytulę jeszcze coś z tych waszych pakietów.
W przeciwieństwie do ciebie ja potrafię liczyć i analizować dane. Aktualnie od poziomu 7,16 do 7,0 jest dalej stoi 12100 na KUPNO. Mimo waszego wywalonego pakietu. A w drugą stronę, tj. do 8,0 jest aktualnie 13000 tysięcy akcji na S. No to rzeczywiście, przybliżyliście się do poziomu 7 o całe 900 akcji. A macie na tyle żeby zrobić dzisiaj 7, czy znowu będziecie zbierać przez resztę dnia?
Ciągle liczycie że zbudujecie tutaj jakąś falę spadkową, tylko że u was biednie z akcjami. Wysypaliście się za mocno i nie macie już siły sypnąć udając, że ktoś tutaj mocno sypie. Jak tylko coś wywalacie, to sami większość musicie łapać, bo zostaniecie zupełnie bez akcji. I tak to się teraz kręci. Jesteście w kropce, a ja ciągle czekam na wasze akcje, gotów aby was uszczuplić o kolejne kilka tysięcy akcji.
Zapraszam do sypania. I powtarzam, skoro jesteście tak pewni tego, że będzie po 6, to czemu się powstrzymujecie, czemu nie sypiecie. Przecież jak ma być po 6, to sypiąc po 7 zarobicie ponad 16%. Nie chcecie zarobić, czy może wasze kłamstwa mają "za krótkie nogi"?
szkoda tuszu. To bez znaczenia. Spadliśmy do bazy. Czyli? Do poziomu z którego nastąpiło wybicie z końcem roku 2023. O wskaźnikach nie będę pisał. Wszystkie są na Min. Z końcem m-ca cena musi wrócić do min. 8,5. Problem jest taki dla zbierających, że nie ma już za bardzo co zbierać ...
Nie spadliśmy, tylko grupka cwaniaków wykorzystując sentyment na całym GPW rozgrywa tutaj swoją gierkę przy użyciu czarnego PR i spekulacji. Ja bawię się przednio, jeszcze tylko kilka tysięcy akcji i idę po popcorn.
Czarny pijar? Czy fakty? brak badań, brak newsow, widmo kolejnej ostatniej emisji, brak zainteresowanych, wywalenie gościa który miał sprzedać to pudło, wyjazdy na nic nie znaczące targi, kupiona wycena…
Aktualizacja, od 7,20 do 7,00 stoi 12900 na K. W drugą stronę, od 7,29 do 8,0 jest 13100 na S. No to jak wam ten kurs spada, jak co chwilę się trend odwraca, popyt od strony 7 się odbudowuje szybciej niż rośnie podaż od strony osiem w dół.
Czy wy potraficie liczyć? Wy się nawet do 7 realnie nie zbliżacie, drepczecie w miejscu. Wielkcie "cygany", "szabrownicy", "maskopatol" i wielu innych, takie grube zapowiedzi, tyle szczekania na forum, a nie macie 50 tysięcy akcji żeby złamać opór? Czekam i czekam na te zapowiadane akcje po 6, 5, i 4 złote, a tutaj ciągle nie ma poniżej 7,10 zł. Mocni tylko "w gębie".
Szybkie spojrzenie na arkusz i aktualnie mamy już 14959 na K między 7,30 a 7,00. Z drugiej strony 11400 na S od 7,34 do 8,00. Taka szybka weryfikacja cyganowych bajek. Pozdro dla cygana, maskopatola i paczki od czarnego PR. Coś wam słabo idzie to naganianie na spadki, sentyment aktualnie jest nadal silniejszy po stronie kupujących, a przypominam nie jesteśmy na poziomie 6, tylko ciągle i niezmienni powyżej 7.
Czekam tylko jak się zaczną wyłamywać i skupować wywalone akcje, żeby nie być ostatnim "jelonkiem" bez akcji.
Nie no czemu, mam się świetnie, właśnie zrobiłem popcorn. Bo zabawa to się dopiero zaczyna, oprócz wywalania na pałę, trzeba jeszcze mieć od kogo zebrać akcje. Jesteście tacy pewni, że akcje trafiły w słabe ręce? Ile jeszcze wam ubędzie na tych poziomach? Jak pożyczaliście, to trzeba będzie odkupić, a jak wywaliliście swoje, to macie znowu kilka tysięcy mniej. Pozdrowionka. Dobrze karmicie.
Jak chce się kupić, to niska cena jest dobra. A jak chce się sprzedać, to wysoka cena jest dobra. To z wami jest coś nie tak, bo twierdzicie, że sprzedajecie, ale cenę chcecie jak najniższą. To kto tutaj ma coś z głową?
A tak na serio, to wiem, tak jak wielu tutaj, w co gracie. A że mam gotówkę i sporo innych akcji, gdzie już dawno kusiło mnie aby zrealizować zyski, to gdy pojawia się okazja, tj. grupka grająca na spadki wywalająca na oślep, no to aż żal nie skorzystać z promocji urządzonej przez cwaniaków.
A czy wam uda się odkupić na niższych poziomach i czy przypadkiem nie wpakujecie się w kłopoty z KNF (w sprawie rotowania akcji pomiędzy kontami) no to już wasza sprawa i wasz problem. Ja tam tylko zbiorę tyle akcji na ile będę miał apetyt i na takich poziomach jakie udostępnicie, a tak przy okazji takie tam zgłoszonko do KNF wyślę, i okaże się czy mieliście 50 tysięcy akcji, czy np. 3 razy podczas sesji obracaliście 25 tysiącami tych samych akcji (obstawiam to drugie).
Dobrej zabawy i obyście nie mieli za ciężkiego kaca.
O ja biedny, kupiłem od cygana akcje po 7, teraz będę kupował poniżej 7 oj, oj, oj. Ale zaraz, w emisji były po 8 i 10, czyli jakby nie patrzeć jestem 20-30% do przodu porównując do inwestorów obejmujących emisje, którzy włożyli tutaj w sumie 23 mln w ostatnich dwóch latach. No to chyba dobry biznes, skoro ja tutaj chciałem zbudować większą pozycję?
Wiesz co cygan, mam luz na to co tam sobie piszecie, skubałem was z akcji i będę skubał dalej. I mam z tego sporą satysfakcje. A czy akcje będą po 6, czy 5, to dopiero zobaczymy. Póki co 7 łamaliście z wysiłkiem i możliwe, że popełniliście błąd, mając zbyt mało akcji i zbyt intensywnie handlując pomiędzy tymi samymi kontami. Ale to ewentualnie będziecie sobie z KNF wyjaśniać.