bo niżej chyba nie... Czas odkupić od tych, co kupili za 25 groszy licząc na 100% w ciągu jednego dnia i teraz w panice będą sprzedawać:) Następny skok chbya w połowie lipca, jak myślicie?
są dwie opcje - za tym, że schodzimy do 19 groszy przemawia fakt, że ten co potrzebował pakiet na walne, już sobie kupił, a wczoraj o 15 kupowała głównie hołota, co zawsze kupuje na górce. Natomiast za tym, że nie spadnie więcej niż 1-2 grosze przemawia fakt, że spółka ma baaardzo spore szanse na powrót do ceny liczonej w pełnych złotych. Więc oprócz leszczy, co kupili wczoraj po 25 groszy, nikt nie będzie chciał sprzedawać poniżej tej ceny... Zobaczymy po 15:00
hm, myślałem że będzie niżej... Wydaje mi się, że teraz będziemy się bujać po 22-23 grosze tak z tydzień, a potem następna erupcja. W każdym razie za 19 groszy chyba już mi się nie uda dokupić:)
nie jestem zachłanny, ale 130% to ciągle za mało. Sprzedam w sierpniu za złotówkę, albo wytaptetuję sobie pokój krosnem:)) Ludzie, kupujcie szklanki w IKEI z Krosna, a będzie dobrze:)